Vakıflar Genel Müdürlüğü İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, dayanışma ve paylaşma kültürünü yaşatmak, amacıyla ‘Paylaştıkça bereketlenen sofra” sloganıyla İzmir ve Manisa'da 3'er bölgede iftar programı düzenliyor. 

Vakıf Bölge Müdürlüğü'nden Manisa'da Iftar (2)

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde bulunan Vakıf İş Hanı'da düzenlene program ile Vakıf İş Hanı her gün iftar sofrasını Manisalılarla paylaşıyor. 

Vakıf Bölge Müdürlüğü'nden Manisa'da Iftar (4)

İzmir Vakıflar Bölge Müdürü Tahir Emre Can, Ramazan ayının manevi atmosferini yansıtan bu iftar programarına günde yaklaşık 250 kişinin katılı ile gerçekleştiğini belirtti. Can, iftar programına katılan herkese teşekkür etti.

Vakıf Bölge Müdürlüğü'nden Manisa'da Iftar (3)

"Destek veren, katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz”

Ramazan ayının bereket, sevinç, hoşgörü,ve dayanışma ayı olduğunu ifade eden İzmir Vakıflar Bölge Müdürü Tahir Emre Can,

“Allah sağlık ve afiyet içerisinde Ramazan’ı şerifi hakkıyla idrak edip, bayrama kavuşmayı nasip etsin. Ramazan rahmet, mağfiret, bereket, sevinç, hoşgörü, iyilik yapma, yardımlaşma ve dayanışma ayıdır. Daha sayamadığımız nice güzellikleri içerisinde barındıran manevi atmosferin yayıldığı böylesi mübarek bir ayda Ramazan ayı boyunca Vakıf İş Hanı’nda her gün 250 kişilik iftar veriyoruz. Ramazan ayı boyunca devam edecek olan iftar soframıza tüm Manisalı hemşehrilerimiz davetlidir. Destek veren, katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz” dedi. 

Vakıf Bölge Müdürlüğü'nden Manisa'da Iftar (6)

Vatandaşlar ise başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Vakıflar Genel Müdürlüğü İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ne iftar programlarını düzenledikleri için teşekkür etti.

Vakıf Bölge Müdürlüğü'nden Manisa'da Iftar (5)Vakıf Bölge Müdürlüğü'nden Manisa'da Iftar (9)Vakıf Bölge Müdürlüğü'nden Manisa'da Iftar (8)Vakıf Bölge Müdürlüğü'nden Manisa'da Iftar

Muhabir: ÖZGE AY