Yavuz Kurt Karaağaçlı Mahallesi vatandaşları tarafından meşalelerle karşılandı. Köy meydanına traktörlerle giren Kurt’a halkın ilgisi yoğun oldu.

Yunusemre Tevfikiye'de icradan satılık taşınmaz Yunusemre Tevfikiye'de icradan satılık taşınmaz

Karaağaçlı Mahallesi’nde gerçekleştirilecek semt stadyumunun ihale sürecinin tamamlandığının müjdesini veren Kurt, mahalle halkından seçimde destek istedi.

Yavuz Kurt Karaağaçlı'ya Voleybol Sahası Sözü Verdi (3)

Yavuz Kurt'tan Karaağaçlı'ya Voleybol sahası sözü

Başkan Adayı Yavuz Kurt, konuşmasına,

“Karaağaçlı Mahallemizde voleybolun çok sevildiğini biliyorum. Mahallemize voleybol sahasının sözünü veriyorum. Bununla birlikte semt stadımızın yenilenmesi için açılan ihale 19 Milyon bedelle tamamlandı. Çok kısa sürede semt stadımızın çalışmaları başlıyor.” ifadeleri ile başladı.

Yavuz Kurt Karaağaçlı'ya Voleybol Sahası Sözü Verdi (2)

27 adet vizyon projesi olduğunu dile getiren Kurt sözlerini şu ifadelerle noktaladı:

“Bizler animasyon gösteri ile imkansız projeleri sizlere vaat etmiyoruz. Bizim 27 adet vizyon projemiz var ve hepsi gerçekleştirilebilir, ayakları yere basan, finanse edilebilir projeler. Karaağaçlı Mahallemiz içinde çalışmalarımızı yaptık. Bu çalışmaları yaparken mahalle sakinlerimizin voleybolu çok sevdiğini öğrendim. Arkadaşlarımızla çalışmalarımızı yaptık ve yerini de belirledik. İnşallah göreve gelir gelmez Karaağaçlı Mahallemize voleybol sahası yapacağımızın sözünü veriyorum. Bununla birlikte bir müjdeyi de sizlere vermek istiyorum. Mahallemizde kullanılmayan semt stadımızın ihalesi 19 Milyon’a tamamlandık. Sentetik çim sahası, 500 kişilik tribünü, aydınlatma sistemleri, çevre düzenlemeleri ve soyunma odalarının yenilenmesiyle bu proje de askı süresinin ardından hayata geçiyor. Karaağaçlı Mahallemiz değerli bir yer. Bu yüzden burada bir sosyal tesis ihtiyacımız da var. İnşallah buraya çok kısa vade de sosyal tesis kazandıracağız. Biz belediyemizi devlet ciddiyeti ile yöneteceğiz. Bizim projelerimiz kısa, orta ve uzun vadeli projeler.”

Yavuz Kurt’a Karaağaçlı ziyareti sırasında, AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ali Özyiğit, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer eşlik etti.

Yavuz Kurt Karaağaçlı'ya Voleybol Sahası Sözü Verdi (1)

Kaynak: ÖZGE AY