Seçim çalışmaları kapsamında, ilçeyi adım adım gezen Cumhur İttifakı Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt, ramazanın ilk günün vatandaşlarla geçirdi. 

İlk İftar vatandaşla birlikte yaptı

Manisa Mimarlar Odası, Manisa Kuyumcular Derneği ile Kurşunlu Han çevresinde bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Kurt, ilk iftarda Turgut Özal Mahallesi'nde yaşayan Mahmut Gülgen ve ailesinin misafiri oldu. Kurt, teravih namazını Hacı Mahir Camisinde kılan Kurt, teravih namazı sonrasında çocuklara ve vatandaşlara tatlı ikram etti. 

Yavuz Kurt, Vatandaşla Içi Içe (1)

Mahallede ziyaretlerine devam eden Kurt, sorunları değinerek ilçede öncelikle yapılması gerekenleri değindi. Projelerini anlatan Kurt, yapılması mümkün olmayan projeler vaat etmediğinin altını çizdi.  

Deniz Feneri Derneği Geçici Giyim Mağazası Manisa'da açıldı Deniz Feneri Derneği Geçici Giyim Mağazası Manisa'da açıldı

"Zaman kaybetmeden çalışmalara başlayacağız”

Yola çıkarken Şehzadeler için '27 Vizyon Proje' açıkladığını belirten Başkan Adayı Kurt,

“Bizim projelerimizin tamamı uygulanması mümkün, finansal karşılığı olan ve ayakları yere basan projelerdir. Biz yapacağımız hizmetlerle sadece sizlere değil, torunlarınızın torunlarına da hizmet edecek projeler ürettik. Allah nasip eder ve 31 Mart'ta seçimlerden galip olarak çıkarsak hiç zaman kaybetmeden bu projelerimizin çalışmalarına başlayacağız." şeklinde konuştu. 

Yavuz Kurt, Vatandaşla Içi Içe (5)Yavuz Kurt, Vatandaşla Içi Içe (4)Yavuz Kurt, Vatandaşla Içi Içe (3)

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK