Cumhur İttifakı Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Kurt, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Aday olduğu ilk günden bu yana mahalle mahalle gezen Kurt, Sancaklıkayadibi Mahallesi'nde yapımı tamamlan çok amaçlı salon açılışında bulundu.

Yavuz Kurt Manisa'daki Sokak Hayvanlarını Da Unutmadı (2)

Yavuz Kurt, açılışın ardından Kuşlubahçe Mahallesi'nde esnafı ziyaret etti ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Kuşlubahçe Mahallesi'nde vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Kurt, burada projelerinden de bahsetti.

Daha sonra Kuşlubahçe Mahalle Muhtarı Ramazan Vardar'ın Lokma hayrına katılan Başkan Adayı Yavuz Kurt, vatandaşlara lokma ikramında bulundu.

Yavuz Kurt Manisa'daki Sokak Hayvanlarını Da Unutmadı (3)

Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Kurt'un bir diğer adresi ise Veterinerler Odası oldu. Burada Oda Başkanı Merter Yıldız'a kendi projesi olan 'Can Dostlar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nden bahsetti.

Sarıalan Mahallesi'ne yapılacak Can Dostlar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sayesinde Şehzadeler'de başıboş sokak hayvanı sorununun olmayacağını dile getiren Kurt,

"Yaratılmış olan her canlıya karşı merhamet duymalı ve sevmeliyiz. "Allah'ın sessiz kulları" olan hayvanlarımızı daha sağlıklı, daha güvenli ortamda bakımlarını sağlayıp, onları en güzel şekilde bu merkezimizde misafir edeceğiz. Böylelikle de sokaklarımız daha güvenli şekilde misafir edecek ve bu şehir de olumsuz olayların yaşanmaması için çaba sarf edeceğiz." ifadelerine yer verdi.

Yavuz Kurt Manisa'daki Sokak Hayvanlarını Da Unutmadı (9)Yavuz Kurt Manisa'daki Sokak Hayvanlarını Da Unutmadı (8)Yavuz Kurt Manisa'daki Sokak Hayvanlarını Da Unutmadı (6)

Kaynak: DERYA ÖZTÜRK