Yerel seçimlere 10 günden az bir süre kala adaylar seçim çalışmalarına devam ediyor. ’Vizyon projeler, gelişen Şehzadeler’ sloganıyla yola çıkan Cumhur İttifakı’nın Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt, Alaybey’de düzenlenen Alaybey Mahallesi Halk buluşmasında belediyeciliği sadece şehri idare eden bir yönetim olarak görmediğini belirtti. 
Alaybey Halk Buluşmasına, MHP TBMM Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik katıldı. Öte yandan AK Parti’den Şehzadeler Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Tonguç’un da katılması dikkat çekti.

İftar programında katıldı

Yavuz Kurt’tan Birl,K Ve Beraberlik Mesajı (2)

Başkan adayı Kurt, Kurşunlu Han’da Balıkesirliler Derneği’nin düzenlediği iftar programına katıldı. İftar katılan vatandaşlarla sohbet eden Kurt, dernek başkanına, dernek yönetimine ve üyelerine teşekkür etti. 

“Ulvi bir görevin ifası olarak görüyoruz”

İftar programından sonra Başkan Adayı Kurt,  Alaybey’de düzenlenenMahallesi Halk buluşmasında vatandaşlara seslendi. Projelerinde bahseden Kurt, belediyecilik anlayışının fiziki sorunlarla ilgilenen yönetim olarak görmediğini ifade etti.  Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Kurt

“Belediyeciliği sadece şehirleri idare eden, çöp toplayan, altyapı inşaa eden, şehrin fiziki sorunları ile ilgilenen yönetim olarak görmüyoruz. Aynı zamanda gönüllere giren, kimsesizlerin kimsesi olan, medeniyet şuuruyla, birlik beraberlik içinde ulvi bir görevin ifası olarak görüyoruz.” şeklinde konuştu.

Yavuz Kurt’tan Birl,K Ve Beraberlik Mesajı (3)

Mahalle sakinlerine teşekkür etti

Büyük bir coşkuyla karşılanan Kurt,

“Çıktığımız yolda bizleri bu meydanda coşkuyla karşılayan, derdimize gayretimize ortak olan hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum.” dedi.

G J Yh K Uo Ww A A1 Y9 B

Yavuz Kurt’tan Birl,K Ve Beraberlik Mesajı (5)

Manisa'da Fener Alayı ne zaman yapılacak? Fener Alayı saat kaçta ve nerede bitecek? Manisa'da Fener Alayı ne zaman yapılacak? Fener Alayı saat kaçta ve nerede bitecek?

Yavuz Kurt’tan Birl,K Ve Beraberlik Mesajı (4)

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK