Pazar gün yapılacak olan yerel seçimler için başkan adayları çalışmalarına devam ediyor. Manisa’da seçim sonuçlarının en çok merak edilen ilçeleri arasında yerini alan Şehzadeler’de ise Cumhur İttifakı’nın adayı Yavuz Kurt ilçeyi adım adım geziyor. Ziyaretlerinde büyük bir coşkuyla karşılaşan Kurt, vatandaşların evlerini misafir oluyor.

Yavuz Kurt’tan ‘Gerçek Belediyecilik’ Vurgusu1 (6)

İftarlarda da vatandaşlarla beraber olan başkan adayı Kurt, Adnan Menderes mahallesi sakini Çetin Özcan evine misafir oldu. Misafirperverlikleri için teşekkür eden Kurt, seçilmesi halinde ilçeye kazandıracağı projelerden bahsetti. 

Gerçek Belediyecilik

Gerçek belediyeciye vurgu yapan Kurt, "’Gerçek belediyeci hayatı kolaylaştırandır’ diyor, seçim beyannamemiz. Biz ekleyelim üzerine;

‘Gerçek belediyeci, hayatı güzelleştirendir’ Bizler vizyoner bir belediyecilikten, değişime açık, girişimci, katılımcı, konuşan ve en önemlisi vatanperver bir belediyecilikten bahsediyoruz” ifadelerinde bulundu.

Yavuz Kurt’tan ‘Gerçek Belediyecilik’ Vurgusu1 (5)

Ayrıca Başkan Adayı Yavuz Kurt, Tarzan Meydanı’nda her akşam düzenlenen Ramazan etkinliğine katıldı.
Etkinlikte konuşan Kurt,

“Ramazan Etkinlikleri her akşam çocukların gülümsemelerine şahitlik ediyor, hayat güzelleşiyor.” İfadelerinde bulundu.


Çocuklarla ve ailelerle sohbet eden Kurt, vatandaşların fotoğraf isteğini geri çevirmedi.

Öte yandan başkan adayı Kurt, 29 Mart Cuma günü saat 21:45’te Tabane’de vatandaşlarla buluşacak.

Ömer Faruk Altunağa bestelediği Mesir Marşı’nın ortaya çıkma serüvenini anlattı Ömer Faruk Altunağa bestelediği Mesir Marşı’nın ortaya çıkma serüvenini anlattı

Yavuz Kurt’tan ‘Gerçek Belediyecilik’ Vurgusu1 (3)Yavuz Kurt’tan ‘Gerçek Belediyecilik’ Vurgusu1 (2)

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK