Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdare Seçimlerinde, başkan adayları seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarına devam ediyor. Seçim sonuçlarının en çok merak edilen ilçelerinden olan Şehzadeler’de adaylar mahalle mahalle gezerek projelerini anlatıyor. 
Projelerini anlatmaya devam eden Cumhur İttifakı Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt, son olarak sosyal konut projesi hakkında açıklamalarda bulundu.

“Yıkan değil yapan bir anlayıştır”  

Yapacakları konutlarda dirençli, sağlıklı, güvenli evler ve şehirler inşa etmeyi hedeflediklerini vurgulayan Kurt,

“Bizim eser ve hizmet anlayışımız, “yıkan değil yapan” bir anlayıştır. Kentsel dönüşüm yaparken estetiği ihmal etmeden, ulaşım, altyapı ve sosyal donatı sorunları çözülmüş planlı alanlarda, daha güvenli ve sağlıklı yapılarda yaşanmasını temin etmek için çalışacağız.” ifadelerin de bulundu

“Sosyal konut ihtiyacını karşılayacağız”

Katıldığı bir programda sosyal konut projesi hakkında açıklamalarda bulunan Kurt, konut enflasyonuna son vereceklerinin altını çizdi.
Yatırım ve istihdama dikkat çeken Kurt, bu projeyle Manisa’daki sosyal konut ihtiyacını karşılayacağını belirten başkan adayı Kurt açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Ben yatırım ve istihdam ikliminde şehrimizde iyileştirilmesine büyük önem veriyorum. Bu noktada sosyal konut projeleri fevkalade değer kazanıyor. Önemsediğim bir proje olan, Şehzadeler Belediyemiz olarak yürütülen Manisa’mızın hemen Spil Dağı eteklerinde yer alan 5 mahalledeki, Kocatepe, Gediz, Bayındırlık, İshakçelebi ve Dilşeker mahallelerinde, 2300 konutu dönüştürme suretiyle vatandaşlarımızın riskli alanlarda çok daha konforlu bir yaşam sürmelerini sağlayabilmek istiyoruz. Buralarda da rekreasyon alanları ve yeşil alanları, sıfır otopark sorunuyla yine Manisa’mızın sanayileşmesi için gereken iş gücünü sağlayabilmesi noktasındaki sosyal konut ihtiyacını karşılayarak konut enflasyonuna bir son vereceğiz”

Kaymakam Okumuş, Selendi'ye veda etti Kaymakam Okumuş, Selendi'ye veda etti


 

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK