‘Vizyon projeler gelişen Şehzadeler ‘sloganıyla yola çıkan Cumhur İttifakı Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt, Tabnane’de vatandaşlarla bir araya geldi.

Halk buluşmasına AK Parti Manisa Milletvekili Muray Baybatur ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’te katıldı

Yavuz Kurt’tan Tabane Çıkartması (1)

“Şehzadeler kararlı!”

 Her fırsatta ‘Gerçek Belediyecilik’ anlayışını dile getiren Kurt, Tabane’de büyük bir çoşkuyla karşılandı. Projelerinden bahseden Kurt, 1 Nisan'ın gerçek belediyecilik için bir milat olacağının sözünü verdi. Başkan Adayı Kurt, 

“Çardak Taksi önünde gerçekleştirdiğimiz halk buluşmamızda bizlere inandığımız yolda yürümenin gururunu yaşatan hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Şehzadeler hazır!  Şehzadeler kararlı!”  ifadelerinde bulundu.

Gülümseten sohbet

Başkan adayı Kurt ve bir çocuğun sohbeti gülümsetti. Minik çocuk, Kurt’un Çeşnigir Camii civarında vatandaşlarla bir arada olduğu sırada seçim standına tanımak geldi. Kurt’un seçim standında olmadığını için üzülen minik çocuk, başkan adayı Kurt ile telefonla görüştüler. Kurt o anları sosyal medya hesabından, 

“Tanışmak için geldim diyen kardeşime çok teşekkür ediyorum. Bir tatlı krize teknolojik çözüm üreten arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Ve en önemlisi muhabbeti hasıl edene, sevenleri kavuşturana hamd ediyorum.” İfadeleriyle paylaştı.

Yavuz Kurt’tan Tabane Çıkartması (1)

Kırkağaçlı Kıbrıs Gazisi son yolculuğuna uğurlandı Kırkağaçlı Kıbrıs Gazisi son yolculuğuna uğurlandı


 

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK