Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Kadir Gecesi nedeniyle, tüm Manisalıların, ülkenin ve İslam aleminin Kadir Gecesi’ni kutladı. Zeyrek, yaşanan tüm zorlukların sıkıntıların bu hayırlı günde yok olmasını diledi.

“Tüm hemşerilerimin Kadir Gecesi’ni kutluyorum”

“Kadir Gecesi’nin Manisa’mıza, ülkemize, milletimize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum” diye vurgulayan Zeyrek,

“11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayının içerisinde yer alan ve bin aydan daha hayırlı olarak nitelendiren Kadir Gecesi’ne ulaşmış olmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz. Dua ve ibadetlerin Allah katında kabul olduğu, tövbe kapılarının ardına kadar açık olduğu bu mübarek günde, yaşanan tüm zorlukların, sıkıntıların, hüzün ve acıların yerini; barışın, sağlığın, huzurun ve mutluluğun alması en büyük duamızdır. Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Kadir Gecesi’nin Manisa’mıza, ülkemize, milletimize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum. İbadetlerimizin, dualarımızın ve dileklerimizin kabul olması dileğiyle tüm hemşerilerimin Kadir Gecesi’ni kutluyorum” diye konuştu.

Balaban Manisalıların Kadir Gecesi’ni Kutladı

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban da Manisalıların Kadir Gecesini kutladı

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Balaban yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Paylaşma ve hoşgörünün ayı Ramazan’ı uğurlarken, tüm İslam alemi için en önemli günlerden biri olan Kadir Gecesine ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu güzel günler Müslümanlar için manevi değerlerin arttığı, yardımlaşmanın, komşuluk ve akrabalık hukukunun daha da önem kazandığı zamanlardır. Bu mübarek gecenin insanlarımız arasında kırgınlık ve dargınlıkların son bulduğu, dünyanın dört bir yanında açlık, sefalet ve hastalıklarla mücadele eden, savaşlardan mağdur olan insanlar için dünyaya barış ve huzur getirmesini diliyor; bin aydan daha hayırlı olan bu kutlu gecenin tüm milletimize ve İslam Alemine hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum.”

Yunusemre Belediyesi'nden 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Etkinliği Yunusemre Belediyesi'nden 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Etkinliği
Muhabir: RESULENUR KANTAR