AK Parti Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, seçim çalışmaları kapsamından Akhisar’da esnaf ziyaretinde bulundu. Yapılan yatırımları dikkat çeken Yenişehirlioğlu, Akhisar’ın gerçek belediyecilikle bulaşacağını ifade etti.

Yenişehirlioğlu Akhisar’ın Gerçek Belediyecilikle Buluşma Vakti Geldi (3)

“Kimin kiminle yol yürüdüğüyle ilgilenmiyoruz”

AK Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Ömer İşçi ile birlikte esnaf ziyareti yapan Yenişehirlioğlu, çarşı esnaf ve vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi. İşçi’ye destek isteyen AK Partili Yenişehirlioğlu, Akhisar’ı hakettiği noktaya birlik ve beraberlik içerisinde taşıyacaklarını  ifade etti.
Gündemlerinin projeler olduğunu belirtten Yenişehirlioğlu,

“Biz kimin ne yaptığıyla, kimin kiminle yol yürüdüğüyle ilgilenmiyoruz. Bizim gündemimiz projelerimiz, bizim hedefimiz eser ve hizmet siyasetini Akhisar ile buluşturma sevdamızdır. Bizde “yapacağız”, “edeceğiz” diye  lafügüzaf yok. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Ömer başkan çalışkan bir insan Akhisar’ın sorunlarını biliyor, konuların takibi noktasında bizimle de uyum içerisinde çalışıp ilçemizi hakettiği noktaya ulaştıracaktır. Yerel yönetim ile genel yönetim arasında uyumluluğu sağlayıp hep birlikte ilçemizin mâkus talihine dur diyeceğimize inanıyorum. AK Parti’nin çalışma azmini, hizmet sevdasını temsil eden iki kardeşiniz olarak ilçemizi kalkındırmaya talibiz, sizleri gerçek belediyecilikle buluşturmaya talibiz.” şeklinde konuştu. 

Yenişehirlioğlu Akhisar’ın Gerçek Belediyecilikle Buluşma Vakti Geldi (2)

“Her proje kendisinden sonra projenin başlangıcı olma özelliğini taşır”

Akhisar’a yapılan yatırımlara değinen Yenişehirlioğlu, Akhisar'ın sağlık, eğitim ve birçok alanda daha da ileriye gideceğine inandığını vurguladı.

Akhisar’da için kısa sürede uzun yollar katedildiğinin altını çizen Yenişehirlioğlu,  

“Hastanemiz 2024 yatırım programına alındı ve çalışmaları başlıyor. Bir Akhisarlı olarak bunun önemini en iyi ben biliyor en büyük heyecanı ben yaşıyorum. Akhisar’ımızda hayata geçirdiğimiz her projeyle, milletimizle buluşturduğumuz her hizmetle gurur duyuyoruz. Hemşehrilerimin yüzündeki tebessümden daha büyük bir motivasyon kaynağı yok bizim için. Bizim için milletimize hizmetkar olmaktan daha yüce bir makam yok. Medar bölgesinde doğal gaz yoktu bildiğiniz gibi o bölgedeki hemşehrilerimizin de uzun zamandır çözüm beklediği bir konuydu. Gerekli görüşmeleri yaptık, bu konunun çözüme ulaşması için takibatımızı sürdürdük ve hamdolsun olumlu neticeye ulaştık. Bizim için hayata geçirilen her proje kendisinden sonra gelecek olanın başlangıcı olma özelliğini taşır. Akhisar’ın gerçek belediyecilikle buluşma vakti geldi. Tekrar Akhisar’ımıza ve hemşehrilerimize hayırlı olsun diyorum” ifadelerinde bulundu.


 

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK