AK Parti Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, yıllardır çözüm bekleyen bir sorunu daha çözüme kavuşturdu. Alaşehir’de okul inşa edilebilmesi için beklenilen onayın Milli Eğitim Bakanlığı tarafından verildiğini açıklayan Yenişehirlioğlu, Bakanlık tarafından gerekli ödeneklerin tahsisi edildiği belirtti.

Gerekli ödenek tahsis edildi 

Yoğun çalışma ve gayretler sonucu yıllardır çözüm bekleyen kamulaştırma işleminde sona gelindiğini ifade eden Yenişehirlioğlu:

“Alaşehir İlçemizin İstasyon Mahallesi’nde 1099 Ada 2 parselinde kayıtlı; imar planında İlköğretim Alanı olarak ayrılan 4086 metrekare taşınmaza okul inşa edilebilmesi için Millî Eğitim Bakanlığımız tarafından gerekli ödenek tahsis edildi” ifadelerinde bulundu. 

Yenişehirlioğlu’ndan Manisa’ya Yeni Bir Müjde

“Çalışmaya kararlılıkla devam edeceğiz”

Okul inşaatının yapılamasındaki en önemli eşiğin aşıldığını ifade eden Yenişehirlioğlu, geleceğin teminatı olan öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim alması içim karalılıkla çalışacaklarını ifade etti. 
Yenişehirlioğlu son olarak:

“Aynı bölgede bulunan Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulunun tam gün eğitime geçebilmesi ve ideal sınıf mevcuduna ulaşabilmesi için elzem olan okul inşaatımızın yapılmasının önündeki en önemli eşik aşılmış oldu. Geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın eğitim ve öğretimlerini daha sağlıklı şartlarda sürdürebilmeleri için çalışmaya kararlılıkla devam edeceğiz. Alaşehir’imize hayırlı olsun” ifadelerinde bulundu.

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK