• DOLAR 32,45 %-0.11
  • EURO 34,76 %-0.64
  • ALTIN 2.440,39 %0.17
  • BİST100 9.916 %2.05
  • BITCOIN 63.900 %-1.01
  • ETHERIUM 3.138 %-1.04
18°

Hatay Haberleri

Hatay haberleri ve güncel Hatay gelişmeleri, Hatay ile ilgili tüm video, Hatay fotoğrafları ve Hatay haberleri Manisa Meydan Gazetesi sitemizde


Asayiş

Hatay’ın Payas ilçesinde intihar etmek için 4. Kattan atlayan şahıs, cadde üzerinden geçen başka bir şahsın üzerine düştü.

Asayiş

Hatay’ın Antakya ilçesinde virajı alamayan otomobil, 5 metre yüksekliğindeki istinat duvarından aşağıya uçtu. Kazada 2’si çocuk 4 kişi yaralandı.

Asayiş

Hatay’da otomobilin dereye uçtuğu kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de ağır yaralandı. Ekipler, araçta başka kişi olup olmadığını...

Asayiş

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde 16 yaşındaki yabancı uyruklu çocuk, serinlemek için girdiği su kanalında boğularak can verdi.

Asayiş

Hatay'da LPG dolumu esnasında yanmaya başlayan araçtaki 3 kişi yaralandı.

Genel

Hatay’da elektrik kablo tesisatının yenilenmesi esnasında yapılan kazı çalışmasında ortaya çıkan lahit, müze müdürlüğü ekipleri tarafından koruma altına alındı.

Asayiş

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde tırla motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada yaralanan kadın, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Asayiş

Hatay’da eş zamanlı olarak düzenlenen “Mahzen-21” operasyonunda “Alevler” olarak bilinen göçmen kaçakçılığı organize suç örgütü çökertildi. Elebaşlarının da içlerinde olduğu...

Asayiş

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde, karşı şeride geçen tırın çarptığı otomobildeki aynı aileden 6 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Asayiş

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde yük treninin çarptığı otomobilin hurdaya döndüğü kazada sürücü ağır yaralandı.

Asayiş

Hatay’ın Belen ilçesinde meydana gelen kazada ters dönen aracın sürücüsü yaralandı.

Genel

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin ardından Hatay’dan Ankara'ya gelen Nesrin Kayabaşı, hayata sıfırdan başlayarak kendi lokanta markasını kurdu.