Ligde oynadığı son 5 maçı kazanamayan Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, Pazar günü 4.grubun güçlü ekiplerinden Tire 2021 Futbol Kulübü ile Muradiye’de karşılaşacak. Tuncay Erkan Stadyumu’nda saat 14.00’te başlayacak maçta Ali Eren Aydın düdük çalacak.

Turnuva şampiyonuna kupayı Başkan Durbay verdi Turnuva şampiyonuna kupayı Başkan Durbay verdi

Temsilcimiz, kritik müsabakadan 3 puanla ayrılıp, galibiyet hasretini dindirmek istiyor. Öte yandan Yıldızspor 45 Futbol Kulübü’nde cezaları biten kaptan Aykut Eren 3 maç, Yunus Yılmaz 2 maç ve Emre Ülkü ise 1 maç sonra takıma dönüyor. 

Yıldızspor 45 Fk, Hasreti Sonlandırmak Istiyor (4)

KRİTİK HAFTALARA GİRİYORUZ

23 puanla 10. sırada bulunan Yıldızspor 45 FK’da teknik direktör Tansu Yanık,

“Ancak artık rakibin kim veya ne olduğuna değil bizim sahada ne yapacağımıza bakacağız. Çünkü artık kritik haftalara giriyoruz. Ayağa kalkma adına bizim için önemli bir maç. Sahada aslanlar gibi mücadele ederek, puan veya puanlara talip olduğumuzu rakibimize hissettirmek istiyoruz. Bir galibiyet bizi farklı konuma getirecek. Bunu oyuncularımla sürekli paylaşıyorum. İnşallah Pazar günü sahadan güzel bir sonuçla ayrılan taraf olacağız” diye konuştu.

Yıldızspor 45 Fk, Hasreti Sonlandırmak Istiyor (2)

MAÇIN HAKEMİ ALİ EREN AYDIN

Ligin ilk yarısında deplasmanda oynanan müsabakayı Tire 2-0’lık skorla kazanmıştı. Ligin ikinci yarısının ilk karşılaşmasında Emirdağspor’u tek golle geçerek son galibiyetine imza atan Manisa ekibi, sonrasında oynadığı Çeşme Belediyespor, Yunusemre Belediyespor, Tavşanlı Tepecikspor, İzmirspor ve Bilecik 1969 Spor Kulübü maçlarından puan çıkaramamıştı. Tuncay Erkan Stadyumu’nda 10 Mart Pazar günü saat 14:00’te başlayacak müsabakayı Antalya bölgesi hakemi Ali Eren Aydın yönetecek. Aydın'ın yardımcılığını Ufuk Çelebi ile Ömer Sait Arıbaş yapacak. Maçın 4.hakemi ise Fevzi Çiftci.

Yıldızspor 45 Fk, Hasreti Sonlandırmak Istiyor (3)

Kaynak: RESULENUR KANTAR