Bölgesel Amatör Lig ekibi Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, kanat oyuncusu Semih Baştan ile anlaşmaya vardı.

Ligin ilk yarısında Çarşambaspor forması giyen deneyimli isim, 12 maça çıkıp 1 gol kaydetti. Kariyerinde ise Bursa Yolspor, Beşiktaş, Kardemir Karabükspor, Cihanspor, Elmasbahçelerspor, Ödemişspor, İstanbul Beylikdüzüspor, Biga Adaspor, Yalovaspor, Eti Maden Spor Kulübü, Aliağa Futbol Kulübü, Bigaspor, Görükle İpekspor, Yunusemre Belediyespor ve Çarşambaspor formaları giydi.

Toplam 225 maça çıkan Semih Baştan, 53 gol kaydetmeyi başardı. Düzenlenen imza törenine Başkan Erhan Yıldız ve oyuncu katıldı. Başkan Yıldız,

“Semih bu takımın önemli parçalarından biri olacak. Kendisini daha önceden takip ettiğimiz bir isim. Yıldızspor formasıyla bize olumlu katkı sağlayacaktır. Ligin ikinci yarısı için kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Kırmızı-siyahlı formayla başarılı olmayı hedeflediğini ifade eden Semih Baştan ise,

“Yeniden Manisa’ya döndüğüm için mutluyum. Yıldızspor yönetimiyle ve ekibiyle iyi bir kulüp. Burada bir proje var, inşallah bizde bu projenin bir parçası olacağız. Başarılı olmak için elimden gelenin fazlasını yapacağım. Transferim iki tarafa da hayırlı olsun” diye konuştu.

Kaynak: DERYA ÖZTÜRK