Son 8 haftada kötü performans sergileyen Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, 3 puanı Menemen karşısında buldu.

Yıldızspor FK, 21. dakikada Tugay Kırcalı’nın frikik golüyle öne geçmeyi başardı. 39. dakikada ise Asarlıkspor, Samed Özturan ile durumu 1-1 beraberliğe getirdi. 

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü Deplasmanda Galip Gelmeyi Bildi (4)

İlk yarısı bereberlikle sonuçlanan maçın ikinci yarısına Yıldızspor, 3 oyuncu değişikliği yaparak başladı.

Manisalı iki sporcu Milli Takım yolunda Manisalı iki sporcu Milli Takım yolunda

2 oyuncu kırmızı kart gördü

Maçın 66. dakikasında sahada gerginlik yaşandı. Yıldızspor’da Umut Balcı, Asarlıkspor’da Emrecan Kuca kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü Deplasmanda Galip Gelmeyi Bildi (3)

80. dakikada kırmızı-siyahlı temsilcimiz, Fatih Deniz'in golüyle 2-1 öne geçti.

Asarlıkspor galibiyetinin ardından ligde 26 puana ulaşan Yıldızspor, Yunusemre Belediyespor ile arasındaki puan farkını ikiye indirdi. 

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü Deplasmanda Galip Gelmeyi Bildi (2)

"Çok kritik maçı kazandık"

Yıldızspor FK'nın teknik direktörü Bülent Gökkaya, kazanılan 3 puanın ardından yaptığı açıklamasında,

“Çok kritik bir maçı kazandık. Bu maçla birlikte çok şey kazandık. Oyuncularımızın havanın sıcak olmasına rağmen sahadaki özverisi çok iyiydi. Birlik ve beraberlik olunca kazanmak için önümüzde bir engel kalmıyor. Çok şanssız maçlar kaybettik. Eksik isimlerimiz olmasına rağmen sahaya çıkan ve yedek kulübesinde takım arkadaşlarını destekleyen herkesin bu galibiyette payı var. Pazar günü 26.haftada ‘Bay’ olduğumuz için maç oynamayacağız. Sonraki haftada bayram haftası nedeniyle maçlar oynanmayacak. 21 Nisan’da sahamızda oynayacağımız Tavşanlı Linyitspor müsabakasına en iyi şekilde hazırlanacağız. Şimdi takımımıza birkaç gün izin verdik. Asarlıkspor galibiyeti nedeniyle tüm takımı tebrik ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü Deplasmanda Galip Gelmeyi Bildi (1)Yıldızspor 45 Futbol Kulübü Deplasmanda Galip Gelmeyi Bildi (6)

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK