TFF Temsilciler Kurulu başkanlığına Şerafettin Bural getirildi TFF Temsilciler Kurulu başkanlığına Şerafettin Bural getirildi

1 Temmuz’da start alacak Yıldızspor 45 Futbol Okulu Yaz Dönemi için kayıtlar 3 Haziran’da başlıyor. Antrenörler gözetimde gerçekleştirilecek olan futbol okuluna 2011-2017 yılları arasında doğan çocuklar katılabilecek. 

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü’nde Yaz Dönemi Başlıyor! (3)

Konu kapsamında açıklamalarda bulunan Yıldızspor 45 Futbol Kulübü Altyapı Sorumlusu Turhan Özkan, 

“Kulübümüze olan yoğun ilgi dolayısıyla yaz futbol okulunu açma kararı aldık. Detaylı bilgi ve kayıt için kulüp binamızı ziyaret edebilir ya da telefon numarası üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Sağlıklı bir gelecek için sporu vazgeçilmez bir unsur olarak görüyoruz. Bu kapsamda yaz futbol okulumuzu 1 Temmuz’da başlatacağız. Kayıtlarımızı ise 3 Haziran itibariyle kulüp binamızda gerçekleştireceğiz.” İfadelerinde bulundu.

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü’nde Yaz Dönemi Başlıyor! (2)

“Gençlerimizin her zaman yanındayız”

2011-2017 yılları arasında doğanların katılabileceğini belirten Özkan, 

“Bu süreçte antrenörlerimiz yeteneğini keşfettiği isimleri de rapor edip, yarışmacı takımlarımıza dahil edeceklerdir. Manisa Yıldız Spor Kulübü olarak gençlerimizin her zaman yanındayız. Kulüp Başkanımız Erhan Yıldız’da altyapımızda olan gençlere çok değer vermektedir. Onun da destekleri bizim için çok önemli. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyoruz. Tüm Manisalıları Yıldız Spor Kulübü ailesine katılmaları için bekliyoruz” dedi.
 

Muhabir: ÖZGE AY