İhtiyaç sahiplerinin her konuda yanında olan Yunusemre Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, vatandaşların bağışlamış olduğu kullanılabilir durumda olan eşyaları ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak onlara destek oluyor.

Yunusemre Belediyesi Ihtiyaç Sahiplerine Destek Oluyor (1)

"Belediyemize ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum"

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün yardımseverler ile ihtiyaç sahiplerini buluşturması hizmetinin vatandaş odaklı olduğunu ve yapılan hizmetlerin ihtiyaç sahiplerine ulaştığını vurgulayan Abudder Yıllık,

“Evimizde bulunan eşyaları yenilemiştik. Kullanılabilecek durumda olan ev eşyalarımızı da belediyemiz ikinci el ev eşyası dağıtımı yapan ekiplerimize teslim ettik. Belediyemiz Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerimizin destekleriyle ihtiyaç sahibi vatandaşımıza bu eşyaların ulaştırılacak olması bizi memnun etti. Yapılan hizmetten dolayı belediyemize ve belediye başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yunusemre Belediyesi Ihtiyaç Sahiplerine Destek Oluyor (3)

Manisalı öğrencilerden sanat sergisi Manisalı öğrencilerden sanat sergisi

Vatandaşlar kolaylıkla bağış yapabiliyor

Vatandaşlar 444 62 09 numaralı Yunusemre Belediyesi Çağrı Merkezi’ni arayıp bağış yapabilir ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarda bu numarayı arayarak ya da Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne gelip dilekçe vererek isteklerini Yunusemre Belediyesi’ne iletebiliyor.

Yunusemre Belediyesi Ihtiyaç Sahiplerine Destek Oluyor4

Muhabir: RESULENUR KANTAR