Manisa’nın Yunusemre ilçesinde 6 saat sürecek elektrik kesintisi meydana gelecek. Meydana gelecek elektrik kesintilerinin planlı olduğu bildirildi. Yunusemre’deki elektrik kesintilerinden 6 mahallenin etkileneceği bildirildi.

Yunusemre’de yaşanacak ilk elektrik kesintisi

Yunusemre’de meydana gelecek ilk elektrik kesintisinin1 mahalleyi etkileyeceği bildirildi. Kesinti sabah 10.00’da başlayacak, 16.00’da sona erecek. İşte o tek mahalle:

·        Sarıahmetli Mahallesi

Yunusemre’de yaşanacak ikinci elektrik kesintisi

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde yaşanacak bir diğer elektrik kesintisinden de yalnızca 1 mahalle etkilenecek. Kesintinin nedeni bakım çalışmaları olarak bildirildi. Kesinti sabah saat 10.00’da başlayıp, 16.00’da bitecek. 6 saatlik kesintiden etkilenecek o mahalle:

·        Büyüksümbüller Mahallesi

Yunusemre'de yaşanacak üçüncü elektrik kesintisi

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde meydana gelecek üçüncü elektrik kesintisi de yalnızca yalnız bir mahalleyi etkileyecek. Yalnız 1 mahallenin etkileneceği elektrik kesintisinin sabah 10.00’da başlayacağı ve akşamüzeri 16.00’da biteceği bildirildi.

·        Ortaköy Mahallesi

MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay hastaneye  kaldırıldı MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay hastaneye kaldırıldı

Yunusemre’de dördüncü ve son elektrik kesintisi

Yunusemre’de son elektrik kesintisi de 6 saat sürecek. Sabah 09.00’da başlayacak olan elektrik kesintisi 15.00’te sona erecek. Yunusemre’deki son elektrik kesintisinden 3 mahalle etkilenecek. 3 mahallenin etkileneceği elektrik kesintisi:

·        Mesir Mahallesi

·        Fatih Mahallesi

·        Hafsa Sultan Mahallesi

Muhabir: ÖZGE AY