Yunusemre Belediye Başkanı Semih BalabanYunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan ve yönetimini ağırladı.

Dernek yönetimine destekleri için teşekkür eden Başkan Balaban, her zaman muhtarların emrinde olacağını, muhtarlarla yapacağı istişareler ile Yunusemre’yi yöneteceklerini söyledi.

Manisa'da Trafik Haftası etkinlikleri yoğun katılımla gerçekleşti Manisa'da Trafik Haftası etkinlikleri yoğun katılımla gerçekleşti

Yunusemre Muhtarlar Derneği Semih Balaban'ı Ziyaret Etti (1)

Balaban, Yunusemre'deki mahalle muhtarlarıyla toplantı yapacak

Muhtarlar bizim emrimizde değil, biz muhtarların emrinde olacağız" diyen Başkan Balaban, yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Muhtarlarımızı önemsiyoruz. Çünkü muhtarlarımızın mahallerimizde hem bizim hem de halkın temsilcisi konumdalar. Seçimden önce verdiğimiz sözü yerine getireceğiz. Önümüzdeki günlerde tüm mahalle muhtarlarımız ile bir toplantı gerçekleştirerek mahallelerimizin sıkıntısının haritasını ortaya koyacağız. Mahalle meclislerimizi kuracağız. Hiçbir mahalle muhtarımıza ayrım yapmayacağız. Mahallelerimize eşit hizmet götürebilmek için gereken neyse yapacağız.”

Yunusemre Muhtarlar Derneği Semih Balaban'ı Ziyaret Etti (3)

Belediyeye ait borç tespiti çalışması yapılıyor

Belediyenin önceki dönemden kalan borçlarını tespit etmek için bir çalışma yürüttüklerini belirten Başkan Semih Balaban, konuşmasını şöyle sonlandırdı:

“Borçlar konusunda tam bir tespit çalışması yapıyoruz. Sanırım bu çalışma birkaç güne bitecek. Ancak şu ana kadar yüklü bir miktarda borç tespit ettik. Öncelikli hedefimiz belediyemizi önce dönemden kalan israf zihniyetinden kurtarmak. Tasarruf yaparak belediyenin borcunu hafifletmek. Bunun için 5 - 6 aylık bir zaman gerekiyor. Bu nedenle toparlanma sürecinde muhtarlarımızdan anlayış bekliyoruz. Ancak bu hizmetlerimizin durmayacağı anlamına gelmez. İmkanlarımız çerçevesinde muhtarlarımızın taleplerini yerine getirmek için gayret göstereceğiz.”

Yunusemre Muhtarlar Derneği Semih Balaban'ı Ziyaret Etti (4)

Muhabir: RESULENUR KANTAR