Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle gerçekleştirilen etkinliklerde öğrenciler hem eğlendi hem de çeşitli yeteneklerini artırma fırsatına kavuştu. Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen etkinliğe katılanlar arasında öğrenci ve öğretmenler dışında, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş,    Yunusemre İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Levent Çimen, Emel Bayer, Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sayim Can’da vardı.

Yunusemre’de Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Coşkusu (4)

“Tüm çabamız öğrencilerimizin her alanda en iyi şekilde yetişmeleri”

“Her gün farklı bir konu ve konukla öğrencilerimiz alanındaki uzman isimlerden yararlanma fırsatı buldu” diyen Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sayim Can,

“2023/2024 eğitim öğretim yılının sonuna yaklaştığımız bugünlerde, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Büyük Önder M. Kemal Atatürk’ün geleceğimizin teminatı gençlerimize armağanı olan, Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 105. Yıldönümünü de fırsat bilerek, öğrencilerimize farklı bir hafta yaşatmaya karar verdik. Amacımız öğrencilerin kişisel beceri ve yeteneklerini de ortaya koyup, sergileyebilecekleri dans, spor, müzik aktiviteleri ile bayram coşkusunu yaşarken, eğlenip, dinlenmelerini sağlamaktı. Tabi ki, eğlenirken bir taraftan da öğrencilerimizin mesleki ve akademik kariyerlerine katkı sunacak birçok farklı konuyu tespit ederek, bu alanlarda yetkin isimleri de öğrencilerimizle buluşturduk” ifadelerini kullandı.

Yunusemre’de Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Coşkusu (2)

“Tüm paydaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum”

Öğrencilerin çeşitli alanlarda kendilerini geliştirme fırsatı bulduğunu vurgulayan Can,

“Her gün farklı bir konu ve konukla öğrencilerimiz alanındaki uzman isimlerden yararlanma fırsatı buldu. Artık geleneksel hale getirdiğimiz ve adeta bir şölen havasında geçen etkinliklerimizi, faaliyetlerimizi her yıl üzerine koyarak aynı azim ve amaçla gerçekleştirmeyi planlamaktayız. Tüm çabamız öğrencilerimizin her alanda en iyi şekilde yetişmeleri. Etkinliklerimizin ve tüm haftanın öğrencilerimize ve tüm paydaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Üzüm’de hasat öncesi dikkat! Üzüm’de hasat öncesi dikkat!

Yunusemre’de Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Coşkusu (1)

Yunusemre’de Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Coşkusu (3)

Muhabir: RESULENUR KANTAR