Manisa’yı adım adım gezen CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi  Zeyrek, Akhisar ilçesinde seçim çalışmalarını devam ediyor. 
Yaklaşan yerel seçimler kapsamında ziyaretlerini sürdüren Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeyrek, geçtiğimiz günlerde Akhisar’ın Çamönü mahallesini ziyaret etti. Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu’nun eşilk ettiği ziyarette Zeyrek miting havasında karşılandı. Mahalle halkı Zeyrek’i mehter takımı ve havai fişekle karşıladı.

Zeyrek 5

Meydanında toplanan halka seslenen Zeyrek, mahallenin sorunlarına değinen ve çözüm vaatlerini anlattı.
Zeyrek yaptığı konuşmada 31 Mart yerel seçimleri sonrasında ilk Cuma namazını Çamönü’nde kılacağını söyledi.

Mahalle muhtarının ‘Çamönü bütün siyasetçilere uğurlu geliyor, Çamönü’nde Cuma namazı kılan hizmetin en kralını yapıyor’ sözleri üzerine seçim sonrası ilk Cuma namazını Çamönü’nde kılınacağını ifade etti.

Zeyrek1

 Büyükşehir Başkan Adayı Zeyrek konuşmasında şu ifadeler yer verdi:

“Allah nasip ederse, 1 Nisan’da Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı olacağım. İlk Cuma namazını Besim başkanımla, muhtarımla birlikte bu camide kılacağız. Sözüm söz. Muhtarım anlattı, ‘Çamönü bütün siyasetçilere uğurlu geliyor, Çamönü’nde Cuma namazı kılan hizmetin en kralını yapıyor’ dedi. Ben de buna talibim. Manisa’mın 17 ilçesindeki 1088 mahallesinde tüm hizmetleri yapmaya talibim. Bu yüzden dolayı ilk Cuma namazımı burada kılacağım muhtarım.” 

Şehzadeler’de icradan satılık arsa Şehzadeler’de icradan satılık arsa

Zeyrek, programın sonundan aynı alanda düzenlen asker uğurlama törenine katıldı ve gençlerle birlikte yöresel oyunlar oynadı. 

Zeyrek2

Kaynak: Canan Sürgit