Yerel seçimlere sayılı günler kala Manisa’da siyasi arena hareketlenmeye başladı.  Secim çalışmalarına hız kesmeden devam eden CHP’ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek, seçim pankartlarına yapılan saldırıları değerlendirdi. Zeyrek, kendisine ait pankartların neredeyse her gün saldırıya uğradığını ve yerlerinden söktürüldüğünü söyledi. 

“Bizi korkutacaklarını zannediyorlar”

Önceki gün Manisa’nın Yunusemre, Gölmarmara ve Akhisar ilçelerinde ziyaret eden Zeyrek, partililere ve vatandaşlara bir araya geldi. Ziyaretleri sırasında yaptığı konuşmalarda Zor bir süreçten geçitlerini vurgulayan Zeyrek,

 “Çok az bir zaman kaldı. Karşı taraf da bildiğiniz üzere elinden gelen her şeyi yapıyorlar. Biliyoruz ki her şeyi yapmaya devam edecekler. Az önce yine bir telefon geldi. Yine benim bütün pankartlarımı kaldırıyorlar. Kaldırsınlar. Onlar bu tip zorlamalarla bizi korkutacaklarını zannediyorlar. Ama unutuyorlar ki ne bir santim eğiliriz ne de geri adım atarız. Dimdik ayakta durmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Zeyrek'ten Anket Açıklaması Para Veriyorlar (1)

“Yalan anketler yayınlamaya başladılar”

Son günlerde gündemde geniş yer alan seçim anketlerinde de değinen Zeyrek, anket sonuçları geldikçe karşı tarafı panik sardığını söyledi. Zeyrek, korkunu ecele faydası olmadığını ifade ederek, 

Yunusemre Belediyesi'nden 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Etkinliği Yunusemre Belediyesi'nden 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Etkinliği

“Yalan anketler yayınlamaya başladılar. Parayı veriyorlar ve ulusal kanallardan diyorlar ki “biz öndeyiz.” Madem öndesiniz ne gerek var bu tür şeylere? Ayrıca bilmiyorlar ki ona giden herkes bize de geldi. Bizden de yalan anketler için para istediler. Bu seçimi yalan anketlerle manipüle edebileceklerini söylediler. Biz buna ihtiyacımızın olmadığını söyledik. “Bizim sapasağlam duran siz değerli halkımız var, bizim yüreğimiz var bu size yeter” dedik.” ifadelerinde bulundu. 

Zeyrek'ten Anket Açıklaması Para Veriyorlar (5)

“İlk günkü aşkla ve şevkle çalışıyoruz “

Kendisinea gelen ankete de paylaşan Zeyrek, Manisa’da önde olduklarını belirtti. Zeyrek son olarak şu ifadelerde bulundu: 

 “Ben buradan gerçeği açıklayayım. Dün en son yine bir anket geldi elimize. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde öndeyiz ve kazanıyoruz. Ama hem sizlere hem de bize düşen bir şey var. Unutmayın ki İlk günkü aşkla ve şevkle çalışıyoruz. Biliyoruz ki sizler de çalışıyorsunuz. İki hafta sonra Manisa Büyükşehir Belediyesi için zafere ulaşmamıza çok az zaman kaldı. Lütfen gece gündüz durmadan çalışmaya devam edeceğinize söz verin. Biz de sizlere altı oklu bayrağı belediyenin surlarına çakacağımıza söz veriyoruz.” 
 

Zeyrek'ten Anket Açıklaması Para Veriyorlar (3)Zeyrek'ten Anket Açıklaması Para Veriyorlar (4)

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK