Bunaltıcı sıcaklar için türkü yazdı, klibini Erciyes'te çekecek Bunaltıcı sıcaklar için türkü yazdı, klibini Erciyes'te çekecek

Haftanın son günü iş çıkışı eve gelip ayaklarınızı uzattığınızda bütün haftanın gerginliğini ve stresini alacak filmleri ve dizileri merak ediyorum diyorsanız doğru yerdesiniz.

Bugün Kanal D ekranlarında öğlen saat 13:00’de Gelinim Mutfak’ta programı sizlerle olacak. Bu hafta altını hangi gelin kazanacak merak ediyorum diyenler saat 13:00’de ekranları başında olsun. Gelinim Mutfak’ta programından hemen sonra ise Yalan dizisi eski bölümüyle Kanal D ekranlarında sizlerle buluşacak. Saat 18:40’ta ise Deniz Bayramoğlu’nun sunduğu Kanal D Ana Haber Bülteni sizlerin karşısında olacak. İşte Arka Sokaklar fanlarının heyecanlı bekleyişinin son bulacağı saat 20:00’de ise Arka Sokaklar dizisi yeni bölümüyle fanlarıyla buluşacak.

Show TV’nin sevilen gündüz kuşağı programlarından Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı saat 15:00’de Show TV ekranlarında meraklılarıyla buluşacak. Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programından hemen sonra ise Show Ana Haber gündemi takip etmek isteyenler için ekranlarda olacak. Show TV’nin yeni bölümü merakla beklenilen dizilerinden Kızılcık Şerbeti dizisi akşam saat 20:00’de ekranlarda izleyicileri ile buluşacak.  Show TV’nin reyting rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti bu akşam yeni bölümüyle saat 20.00’de Show TV ekranlarında olacak.

Kadir Ezildi severler ekran başına bugün saat 13:30’da Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim NOW TV ekranlarında olacak. Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim programından hemen sonra Gaddar dizisi tekrar bölümüyle kaçıranlar veya tekrar izlemek istiyorum diyenler için saat 16:00’da NOW TV ekranlarında olacak. NOW Ana Haber ise saat 19:00’u gösterdiğinde sizlerle buluşacak. Bu akşam Gaddar dizisinde neler olacak diye merak edenler ekran başına! Ana Haber Bülteninin hemen ardından Gaddar dizisi yeni bölümüyle akşam saat 20:00’de NOW TV ekranlarında olacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ