5 Mayıs 2024 Pazar günü TV kanallarındaki hangi dizi, film ve programlar var? Bugün ne izlesem diye kafa karışıklığı yaşamamanız için sizler için Pazar gününün TV yayın akışını hazırladık. 5 Mayıs Pazar günü TV’de neler var hepsini haberimizde bulabilirsiniz. Haftanın son gününde TV kanallarında hangi dizi ve programlar var hepsini sizler için haberimizde topladık.

Kanal D ekranların saat 13.45’te sizlerle buluşacak porgram Arda ile Omuz Omuza olacccak. Arda ile Omuz Omuza programından sonra ise Kanal D’nin sevilen dizilelerinden İnci Taneleri tekrar bölümü sizlerle buluşacak. Saat 20.00’de ise İnci Taneleri dizisinin yeni bölümü ekranlarda olacak.

Show TV’de ise 15.00’de Bahar dizisi tekrarıyla ekranlar olacak. Saat 18.25’te size Show TV Ana Haber sizlerle buluşacak. Akşam saat 20.00’de Kemal Sunal severlere ekranları başında olmalarını tavsiye ediyoruz. Bir Kemal Sunal filmi olan Yedi Bela Hüsnü Kemal Sunal severlerle buluşacak.

Bu akşam ne izlesem? 12 Mayıs 2024 Pazar günü TV’de neler var? Bu akşam ne izlesem? 12 Mayıs 2024 Pazar günü TV’de neler var?

Bugün saat 16.00’da NOW TV’de Hudutsuz Sevda dizisi tekrarıyla ekranlarınıza gelecek. Saat 19.00’u gösterdiğinde ise Gülbin Tosun ile NOW Ana Haber Hafta Sonu ekranlarda olacak. Saat 20.00’de ise Özcan Deniz’in senaristliğini yaptığı Kirli Sepeti yeni bölümüyle NOW TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Star TV’de bugün saat 14.15’te Ömer dizisi tekrar bölümüyle ekranlarınızda olacak. 16.15’te ise Yalı Çapkını dizisi sizlerle tekrar bölümüyle buluşacak. 18.15’te ise Star Haber ekranlarınızda olacak. 19.00’da Çok Güzel Hareketler bunlar özel bölümü ile Star TV ekranlarında olacak. Saat 20.00’yı gösterdiğinde ise Çok Güzel Hareketler Bunlar komedi programının yeni bölümü sevenleriyle Star TV ekranlarında buluşacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ