İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ, seçime son günler kala coşkulu kalabalık bir kortej yürüyüşü gerçekleştirdi.

Ahmet Karadağ, Binlerce Vatandaşla Yürüdü (3)

Alaybey’den başlayan kortejde tahmini 5000’den fazla Şehzadeler vatandaşı katıldı. Yoğun ve coşkulu bir kalabalıkla yürüyüşü gerçekleştiren Ahmet Karadağ, adeta gövde gösterisi yaptı. Yürüyüşe katılamayan vatandaşlar ellerinde bayraklar ve ‘Bizim Ahmet’ sloganlarıyla balkonlarından Ahmet Karadağ’a desteklerini sağladı.

Ahmet Karadağ, Binlerce Vatandaşla Yürüdü (4)

İYİ Parti’den seçime son gün coşkusu

İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ, 31 Mart Yerel seçime son gün kala büyük heyecanla gerçekleştirilen kortej yürüyüşü Alaybey’den başlayıp 15 Temmuz Demokrasi Meydanındaki Seçim Merkezinde tamamladı.

Ahmet Karadağ, Binlerce Vatandaşla Yürüdü (6)

“1 Nisan yeni bir dönemin başlangıcı olacak”

15 Temmuz Demokrasi Meydanındaki Seçim Merkezinde seçmene seslenen İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ,

“1 Nisan yeni bir dönemin başlangıcı olacak. Bu bilinç ve sorumlulukla bugün nasıl bir ve beraber olduysak sandık başında da vatandaşlarımızı birlikte hareket etmeye davet ediyorum. Bu memleketin asıl sahipleri Şehzadeler’i birlik olarak kazanacak” ifadelerini kullandı.

Ahmet Karadağ, Binlerce Vatandaşla Yürüdü (5)

Ahmet Karadağ, Binlerce Vatandaşla Yürüdü (7)

Ahmet Karadağ, Binlerce Vatandaşla Yürüdü (1)

Muhabir: RESULENUR KANTAR