İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ, seçim çalışmaları kapsamı yoğun geçiyor. Bu yoğunluğa ramazan ayının da denk gelmesi renkli etkililiklere sebep olmakta.

Ahmet Karadağ, Çavuşoğlu Mahallesinde Iftar Yemeğinde (2)

Çavuşoğlu Mahallesiyle kucaklaştı

Ramazan ayı içerisinde de yoğun çalışan Başkan Adayı Ahmet Karadağ, ramazan ayı temalı etkinliklerine devam ediyor. Ramazan şenlikleri etkinlikleriyle vatandaşların gönlünü kazanan Karadağ, iftar içinde Çavuşoğlu Mahallesine misafir oldu. Mahalle sakinlerinden olumlu dönüşler alan Ahmet Karadağ’a vatandaşın ilgisi yüksekti.

Çavuşoğlu mahallesinde düzenlenen iftar yemeğine katılan İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ iftar sonrasında mahalle sakinleriyle bir araya gelerek sohbet edip beklentilerini dinledi.

Ahmet Karadağ, Çavuşoğlu Mahallesinde Iftar Yemeğinde (3)

“Herkes için canla başla çalışmaya devam”

Mahalle sakinlerine konuşma yapan başkan adayı Ahmet Karadağ,

“Şehzadeler’in 67 mahallesinin de sorunları çok iyi biliyoruz. Buraya çok defa geldiğimiz için her sorunu biliyoruz ve çözümlerini de çalıştık. Bugün yaptığımız iftarda bizleri sofralarına davet eden ve kendilerinden bir kardeşleri gibi bağırlarına basan Çavuşoğlu’nun değerli mahalle halkına teşekkür ederim. 1 Nisan’dan sonra göreve geldiğimizde bizler de bu inanç ve güvenin karşılığını verebilmek için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” İfadeleri kullandı.

Ahmet Karadağ, Çavuşoğlu Mahallesinde Iftar Yemeğinde (4)

Muhabir: RESULENUR KANTAR