İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ, 31 Mart yerel seçime son 13 gün kala seçim çalışmalarını tam hızıyla devam etmekte. Seçim çalışmaları kapsamında Karaağaç’lıya giden Ahmet Karadağ burada vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı.

Ahmet Karadağ2

7’den 70’e sevilen Ahmet Karadağ

İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ’ın karaağaç ziyareti bir anda miting havasına dönüştü. Karaağaç’lıda da çocukların ilgisiyle karşılaşan Ahmet Karadağ, etrafını saran çocuklar yüzünden konuşmasını bitirmekte güçlük yaşadı. Karadağ’ın çocuklar olan samimi ve sevgi dolu güler yüzlü karşında vatandaşların beğenisini topladı.

Ahmet Karadağ3

Gittiği her yerde bizim Ahmet sloganlarıyla karşılanan İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ, hafta sonun da Karaağaçlılarla bir araya gelip onlara seçim hakkında konuşmak için eline aldığı mikrofonla vatandaşlara seslendi.

Bize biz gibi olan lazım

Karaağaç’ta vatandaşlara seslenen İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ,

“Artık net bir şekilde belli olmuştur. Şehzadeler’in dipten gelen sessiz çığlığı sandıkta büyük bir haykırışa dönüşecektir. Seçim günü geldiğinde Şehzadeler kendi gibi olana emaneti teslim edecek, bize biz gibi olan lazım diyecek ve yepyeni bir dönem başlayacak. Milletimiz kabı değişip içi aynı kalanlarla, projesi olmayanlarla, hayal satanlarla bu memleketin asıl evlatlarını ayırmasını bilecektir” ifadelerini kullandı.

Ahmet Karadağ1

Muhabir: RESULENUR KANTAR