İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıl dönümünü kutlamak ve anmak için ramazan şenlikleri etkinliğinin yapıldığı alana Türk Bayrak ve balonlarla süslendi.

Ahmet Karadağ’dan 18 Mart’a Özel Üzüm Hoşafı (4)

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıl dönümünü kutlamak, günün anlam ve önemi adına hazırlanan programa şehitler, Atatürk ve silah arkadaşları için saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlatıldı.

Ahmet Karadağ’dan 18 Mart’a Özel Üzüm Hoşafı (5)

Üzüm hoşafı dağıtıldı

Yapılan anma programında duygu dolu anların yaşandığı bir gece oldu. Yapılan programın ardından Muradiye ve Sultan camilerinde etkinliklere devam eden Ahmet Karadağ, günün anlam ve önemine uygun teravih çıkışı vatandaşlara üzüm hoşafı dağıtı.

Ahmet Karadağ’dan 18 Mart’a Özel Üzüm Hoşafı (2)

Başkaldırışının ilk kıvılcımı

İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ;

“18 Mart Çanakkale Zaferi milletimizin yedi düvele karşı başkaldırışının ilk kıvılcımı olmuştur. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ülkemizin varlığının devamı için canını hiçe sayan şehitlerimize ve gazilerimize minnet borcumuzu ödemek için var gücümüzle çalışmaya devam etmeliyiz. Bu bilinçle bizler bugün atalarımızın çektikleri zorluklara dikkat çekebilmek amacıyla sembolik bir etkinlik yaparak üzüm hoşafıyla ikramı yapalım istedik. Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin” ifadelerini kullandı.

Ahmet Karadağ’dan 18 Mart’a Özel Üzüm Hoşafı (3)

Muhabir: RESULENUR KANTAR