Yerel seçimlerde son düzlüğe girilirken Manisa’da ise siyasi arenada tansiyon yükseldi. Manisa’da seçim sonuçlarının en çok merak edilen ilçelerin arasında olan Şehzadeler’de İYİ parti adayından iddialı açıklamalar geldi.

”Rakiplerin eksiklikleri üzerinden siyaset yapmadık”

İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ, rakipleri eksiklerin üzerinden siyaset yapmadıklarını belirtti. Seçmenlere seslenen Karadağ, 

“Rakiplerimizi eleştirerek onların eksikleri üzerinden siyaset üretmedik. Yaptırmayacağız demedik. Konu Şehzadeler olduğunda nasıl yaparız? Bu şehre ne katarız? diye dertlendik. Seçmenlerimiz de şöyle bir baktıklarında kimin ne yaptığını görerek yapabileceklerini ölçebilecekleri bir seçim olmasını temenni ediyorum.”  şeklinde konuştu.


“Çalışacağımızı kanıtladık”

1 Nisan’da görevi üstlendikleri takdirde daha güzel işler yapacakları ifade eden Karadağ, insan odaklı bir belediyecilik anlayışı ile yola devam edeceklerini ifade etti. Altı ayır sahalarda olduğunu hatırlatan başkan adayı Karadağ son olarak şu ifadelerde bulundu:

“En büyük referansımızda bu süreçte gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızdır. Bizim insan odaklı belediyecilik anlayışımızda herkesin huzuru ve mutluluğu için çalışacağımızı kanıtladık diye düşünüyorum. “
 

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK