İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ Türk Metal Sen Manisa Şubesi Onursal Başkan merhum Pevrul Kavlak için başsağlığı diledi. 

Karadağ bugün Türk Metal Sen Manisa Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyareti sırasında Onursal Başkan merhum Pevrul Kavlak için başsağlığı dileklerini iletti. Karadağ 1 Nolu Şube Başkanı Ercan DERELİ'ye taziye vererek Manisa Şube Başkanlığı görevine yeni gelen  Emrah Yunus Saruhan!a tebriklerini iletti.

Ahmet Karadağ'dan Işçi Ailelerine Müjde! (1)

Salihli Karayahşi’de satılık arsa Salihli Karayahşi’de satılık arsa

Türk Metal Sen Manisa Şubesi'ni ziyaret eden Karadağ, ziyareti sırasında çalışan ve çocukları hala kreş ve gündüz bakımevine devam eden aileler için müjedeli bir haber verdi.

Ahmet Karadağ'dan Işçi Ailelerine Müjde! (2)

Karadağ,  çocukları hala kreş ve gündüz bakımevine giden işçi aileler için indirimsözü verdi. Karadağ belediyeye ait gündüz bakımevi ve kreşleri artırarak her mahalleye bir kreş yada günüdz bakımevi açacaklarını söyledi. İşçi ailelerin bu fırsattan %50 indirimli bir oranda faydalanacaklarını söyleyen Karadağ ailelerin kreş ve gündüz bakımevi için öok düşk bir ücret ödeyeklerini belirtti. 

"İşçi kardeşlerimize de indirim imkanı sağlayacağız”

Şehzadeler'de çok sayıda sanayide çalışan işçi olduğunu belirten  İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ;

“Şehzadeler’de çok sayıda sanayide çalışan vatandaşımız var. Ekonominin geldiği vaziyetle birlikte çocuklu ailelerimiz için kreş masrafı ciddi bir zorluğa yol açıyor. Göreve geldiğimizde kreş ve gündüz bakımevi sayısını hızla artırarak işçi kardeşlerimize de indirim imkanı sağlayacağız” dedi.

Muhabir: RESULENUR KANTAR