Manisa'nın Şahzadeler ilçesinde Ahmet Karadağ ve ekibi tarafından hazırlanan Ramazan Etkinliği'nde yüzlerce çocuğun yüzleri güldü.

Şehzadeler Seçim Merkezi yanında yapılan ve saat 21.30'da başlayan Ramazan Etkinliğinde, İzmir gölge oyuncularının Hacivat ve Karagöz gösterisi, Manisali çocuklar ve ailelerinin katılımı ile gerçekleşti.

Ahmet Karadağ'ın 'Ramazan Etkinliği' Çocuklardan Tam Not Aldı (10)

Gösteri öncesi ailelerin olduğu kadar çocukların sevgisi ile karşılaşan Ahmet Karadağ,

"Eski ramazan geleneklerini Manisa'da yaşatarak çocuklarımızın hafızasında ramazan ayının coşkulu bir ay olarak kalmasını istiyoruz. O nedenle Ramazan ayının sonuna kadar çocuklarımız için çok farklı ve renkli etkinlik planlaması yaptık. Katılımları için Manisa halkına teşekkür ediyorum." dedi.

Ahmet Karadağ'ın 'Ramazan Etkinliği' Çocuklardan Tam Not Aldı (2)

Etkinlik sonunda çocuklar için pamuk şeker, mısır ve Osmanlı Şerbeti dağıtıldı. Ahmet Karadağ çocukların sevgisine karşılık hatıra fotoğrafı da çekildi.

Ahmet Karadağ'ın 'Ramazan Etkinliği' Çocuklardan Tam Not Aldı (11)

Ahmet Karadağ'ın Ramazan Eğlencesinin yapıldığı alanda diğer parti çadırlarının boş olması dikkat çekti.

Ahmet Karadağ'ın 'Ramazan Etkinliği' Çocuklardan Tam Not Aldı (1)Ahmet Karadağ'ın 'Ramazan Etkinliği' Çocuklardan Tam Not Aldı (9)Ahmet Karadağ'ın 'Ramazan Etkinliği' Çocuklardan Tam Not Aldı (7)Ahmet Karadağ'ın 'Ramazan Etkinliği' Çocuklardan Tam Not Aldı (8)Ahmet Karadağ'ın 'Ramazan Etkinliği' Çocuklardan Tam Not Aldı (5)Ahmet Karadağ'ın 'Ramazan Etkinliği' Çocuklardan Tam Not Aldı (6)

Muhabir: RESULENUR KANTAR