AK Parti, kan bağışlarının azalmasında bağlı olarak 81 ilde eş zamanlı “Kızılay Sana Kanım Feda” sloganıyla kampanyası başlattı.

AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığı ve Türk Kızılay iş birliğiyle hayata geçirilen kampanyada kan bağış oranlarının arttırılmasını hedefleniyor.

Ak Parti’den “Kızılay Sana Kanım Feda” Kampanyası (2)

Naci Görür Bingöl'deki depremin 'can sıkıcı' olduğunu söyledi Naci Görür Bingöl'deki depremin 'can sıkıcı' olduğunu söyledi

Kan bağış oranlarının azalmasına bağlı olarak hayata geçirilen kampanada kan bağışının önemi konusunda farkındalığına dikkat çekiyor. Kampanya kapsamında Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığı ve Yerel Teşkilat ülke genelinde kan bağışlamaya devam ediyor. Kampanyalar ve destek amaçlı kan bağışlamalarımız yıl içerisinde çeşitli aralıklar ile devam edecektir. 

Manisa’da da katılım sağlandı

Ülke genelide eş zamanlı olarak hayata geçirilen kampanyaya Manisa’dan da katılım oldu. AK Parti Manisa İl ve İlçe Yöneticiler, İl ve İlçe Kadın Kolları Yöneticiler ile Sosyal Politikalar Başkanlığı, 81 İl eş zamanlı Kızılay'da gerçekleştirilen kan bağışı programına katıldılar.

 Ak Parti’den “Kızılay Sana Kanım Feda” Kampanyası (3)

Kaynak: HABER MERKEZİ