• DOLAR 32,25 %-0.02
  • EURO 34,68 %-0.12
  • ALTIN 2.397,21 %-0.13
  • BİST100 10.248 %-0.86
  • BITCOIN 62.810 %-0.93
  • ETHERIUM 3.010 %-1.21
20°

Kan bağışı Haberleri

kan bağışı haberleri ve güncel kan bağışı gelişmeleri, kan bağışı ile ilgili tüm video, kan bağışı fotoğrafları ve kan bağışı haberleri Manisa Meydan Gazetesi sitemizde


Sağlık

Kan bağışında Türkiye genelinde en çok kan veren iller belli oldu. Bu 3 il İzmir, Manisa, Aydın olarak açıklandı.

Yerel

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde Manisa Kızılay Kan Merkezi Müdürlüğü tarafından iftardan sonra kan bağışı alınmaya başlandı.

Sağlık

 Manisa'da 'Manisa sana kanım feda' projesi kapsamında Alaşehir ilçesindeki Celal Şükrü Sayınsoy İlkokulu bahçesinde kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Yerel

Manisa'nın Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, kan bağışına dikkat çekmek için kan bağışı kampanyasına destek verdi.

Yerel

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde düzenlenen kan bağışı kampanyası yoğun ilgi gördü.

Yerel

Türk Kızılay’ına kan bağışında bulunan MAGİAD Başkanı Serdar Bozyaka ve üyelerini, Türk Kızılay’ı il başkanı Öner Gürsel ve şube müdürü...

Yerel

Manisa’nın Salihli ilçesinde, ‘Salihli Kanım Sana Feda’ sloganıyla gerçekleştirilen kan bağışı etkinliğinde, bin 683 ünite kan toplandı.

Yerel

Manisa’nın Gördes ilçesinde Manisa Kızılay Kan Merkezi tarafından güzenlenen kan bağışına vatandaşlar büyük destek verdi.

Resmi İlanlar

Manisa Kızılay Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. İsmet Nardal,  Peygamber Efendimiz döneminde hacamatın sünnet olduğunu ve yapıldığını ifade ederek, 1330...

Resmi İlanlar