AK Parti Manisa Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç ve eşi Kübra Yeliz Arınç, yerel seçimlerde CHP’den Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ferdi Zeyrek, Yunusemre Belediye Bakanı ve Şehzadeler Belediye Başkanını ziyarete etti.

Ak Partili Arınç’tan Chp’li Başkanlara Ziyaret (1)

 “Net bir galibiyet oldu”

Ak Partili Arınç, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ferdi Zeyrek’i tebrik etti.  Arınç,

“Çok  güzel bir kampanya yürüttünüz. Samimi ve objektif olarak takip etme fırsatımız oldu. Siyaset, gerçekler üzerinden yapılır. İnsanların en nihayetinde teveccühüne mazhar olmak, onlarla iletişimin karşılığını almak çok önemli. Çok açık ve net bir galibiyet oldu. Bunu da hak ettiğinizi çok samimi olarak gördük" şeklinde konuştu.
 

Başkan Balaban: “Kendi ekibimizle, kadromuzla çalışmak durumundayız” Başkan Balaban: “Kendi ekibimizle, kadromuzla çalışmak durumundayız”

Manisa’yı siyasi ayrım yapmaksızın hizmet edeceğini ifade eden Başkan Zeyrek,

“Hizmette siyaset yapmaksızın, kimseyi ötekileştirmeden Manisa’mıza el birliğiyle hizmet etmeyi amaçlıyoruz. Bu anlamda kentin tüm dinamikleriyle görüş alışverişinde bulunarak Manisa’mızı daha yaşanır bir şehir hale getirmek amacıyla var gücümüzle çalışacağız” ifadelerine yer verdi.  

Yunusemra ve Şehzadeler’de ziyarete etti

Arınç, yerel seçimlerde AK Parti’den CHP geçen Yunusemre ve Şehzadeler belediye baikanlarınıda ziyaret etti.
Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay ziyaretten duyduğu menuniyeti dile getirerek,

“AK Parti MKYK Üyesi, Manisa Milletvekili Sayın Ahmet Mücahit Arınç’ı ve kıymetli eşi Yeliz Hanımı Belediyemizde misafir edip Manisamızı konuştuk. Nazik ziyaretleri için Arınç ailesine teşekkür ederiz.” İfadelerine yer verdi.

G M G3 Lzk X Q A A4 X I R

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balanban ise, 

“Eşim Serap Balaban ile birlikte AK Parti Manisa Milletvekili Mücahit Arınç ve eşi Kübra Yeliz Arınç’ı makamımızda konuk ederek, ilçemiz hakkında fikir alışverişinde bulunduk.” İfadelerinde bulundu.

Ak Partili Arınç’tan Chp’li Başkanlara Ziyaret (4)

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK