AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt, "Vizyon Projeler Gelişen Şehzadeler" sloganıyla açıklayacağı projelerinin tanıtım lansmanında davet etti. Bu kapsamda açıklamada bulunan Kurt, katılımların büyük bir motivasyon kaynağı olacağını belirterek, Şehzadeleri birlikte daha güzel bir yere taşıma yolunda atılan adımlara güç katacağını vurguladı. Başkan adayı Kurt açıklamasında şu ifadelerde bulundu:

Manisa'da Fener Alayı ne zaman yapılacak? Fener Alayı saat kaçta ve nerede bitecek? Manisa'da Fener Alayı ne zaman yapılacak? Fener Alayı saat kaçta ve nerede bitecek?

"Bu özel günde siz değerli hemşerilerimizi aramızda görmek, projelerimizi daha yakından tanımanız ve düşüncelerinizi paylaşmanız için büyük önem taşıyor. Tüm Şehzadeler halkını, 22 Şubat 2024 Perşembe günü saat 19:30'da Kültür Sitesi Lale Salonu'nda gerçekleşecek olan bu önemli tanıtım toplantısında aramızda görmekten memnuniyet duyacağız." ifadelerinde bulundu.

Öye yandan toplantıda Başkan adayı Kurt’un projelerinin yanı sıra Cumhur İttifakının meclis üye adaylarını da kamuoyuna tanıtacak. 

Kaynak: Derya Öztürk