Bakan Uraloğlu: “330 binin üzerinde zararlı bağlantı engellendi” Bakan Uraloğlu: “330 binin üzerinde zararlı bağlantı engellendi”

Apple, iPhone 15 serisinin pil ömrünü güncelledi. Şirket Salı günü yaptığı açıklamada, yeni iPhone'ların 1000 döngüden sonra orijinal şarj kapasitesinin yüzde 80'ini koruyabildiğini söyledi.
Apple, iPhone 15 serisinin pil ömrünü güncelledi. Şirket Salı günü yaptığı açıklamada, yeni iPhone'ların 1000 döngüden sonra orijinal şarj kapasitesinin yüzde 80'ini koruyabildiğini (şirketin önceki tahmininin iki katı) söyledi. Bu değişikliğin, telefonların pil ömrüne bir "enerji derecesi" atayacak olan Avrupa Birliği düzenlemeleri sonrasında gelmesi tesadüf değil.
Daha önce, Apple'ın online destek belgelerinde iPhone pillerinin 500 döngüden sonra orijinal kapasitesinin yüzde 80'ini koruduğu belirtiliyordu. Ancak şirket, iPhone 15 serisinin uzun vadeli pil sağlığını yeniden test ettikten sonra, en az 1000 döngüden sonra kapasitenin yüzde 80'ini koruyabildiğini tespit etti.
 

Kaynak: Donanım Haber