İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun konuşmasından satır başları

İçişleri Bakanı Soylu: “6'lı masa ‘Canan masa' oldu

"Cumhuriyet Halk Partisi Atatürk'ün partisi değil, İnönü'nün partisidir”

 "Metamfetamini yenersek Türkiye, dünyada uyuşturucuya bağlı ölümler konusunda dünyadaki en az ölümü yaşayan ülke olacak."

"Afganistan'da eroini kim artırdı? Amerika artırdı. Bu kadar açık ve net. Afganistan'da eroini Amerika artırdı."

"(Kılıçdaroğlu'nun 'Uyuşturucu baronlarına bir şey yapmıyorsunuz' ifadesi üzerine) Tamamen temelsiz, sadece suçlamaya yönelik, bilgiden yoksun bir anlayış ve hatta uyuşturucu ile mücadele yapan birimlerimizi töhmet altında bırakan, Türkiye'nin uyuşturucu ile mücadelesini etkisizleştirmeye çalışan bir anlayış ortaya koymaktadır."

"(Kılıçdaroğlu'na) SADAT'ın önüne gidene kadar, Et Balık Kurumu'nun önüne gidene kadar, hafif bir cesaretin varsa, bizim söylediğimiz büyükelçilik ile ilgili bir değerlendirme ortaya koy da görelim."

 "-Bir okulun önünde uyuşturucu satılıyor- denildiğinde kalbimden vurulmuşa dönüyorum. Böyle bir şey olamaz. Biz bunu kabul etmeyiz. Uzun zamandır bu sözü duymuyoruz ve bir daha da duymak istemiyoruz." "Cumhuriyet Halk Partisi, Atatürk'ün partisi değil, İnönü'nün partisidir. Bugünkü Cumhuriyet Halk Partisi'nin Atatürk ile hiçbir ilgisi yoktur. Neden İnönü'nün partisidir? Çünkü İnönü, Atatürk karşıtıdır." İHA

Editör: TE Bilisim