Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, Şehzadeler Kaymakamı Fatih Genel başkanlığında yapılan Muhtarlar Toplantısına katıldı. 

Başkan Gülşah Durbay en yakın zamanda muhtarlarla bir toplantı yapacağını duyurdu.

Başkan Gülşah Durbay, Kaymakam Fatih Genel Ile Birlikte Muhtarlarla Buluştu  (2)

"İş birliği içerisinde sorunları çözmeye çalışacağız"

En yakın zamanda muhtarlarla bir toplantı yapacağına değinen Durbay toplantıdaki konuşmasında,

"Biz Kaymakamımız ve muhtarlarımızla el ele verip Şehzadelerdeki tüm sorunları çözmek ve ilçemize değer katmak için bu yola çıkmıştık, bu iş birliği isteklerimizin karşılık bulması beni mutlu ediyor. Mazbatayı alır almaz on günlük bayram tatiline girdik. Üzerine bir haftalık sürede tebrik ziyaretine gelen kimseyi geri çevirmemeye çalıştık. Üstüne Mesir Festivali 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri yoğun bir dönem oldu. Bazılarınızla görüşebildik bazılarınızla görüşemedik.  En kısa zamanda bir muhtarlar toplantısı organize etmeyi planlıyoruz. Orada sorunlarımızı daha rahat konuşabiliriz. Seçim döneminde de bu toplantıları rutin olarak yapacağımızın sözünü vermiştik. Elimizden geldiğince iş birliği içerisinde bütün sorunları çözmeye çalışacağız." ifadelerine yer verdi.

Başkan Gülşah Durbay, Kaymakam Fatih Genel Ile Birlikte Muhtarlarla Buluştu  (5)

Başkan Gülşah Durbay, Kaymakam Fatih Genel Ile Birlikte Muhtarlarla Buluştu  (3)

Soma'da yaşayan Ordulular hayatını kaybeden madenciler anısına fidan dikti Soma'da yaşayan Ordulular hayatını kaybeden madenciler anısına fidan dikti

Başkan Gülşah Durbay, Kaymakam Fatih Genel Ile Birlikte Muhtarlarla Buluştu  (4)

Muhabir: RESULENUR KANTAR