DEVA Partisi Yunusemre Belediye Başkan Adayı Oktay Gökkaya'nın Spil Mahallesi'nde bulunan seçim raketlerine henüz kimliği belirlenemeyen şahıslarca parçalandı. Gökkaya'nın daha önce de Hafsa Sultan Mahallesi Bahtiyar Tosunbaş Caddesi'nde bulunan seçim raketi toplanmıştı.

Bir Saldırı Da Deva Partisi Başkan Adayının Seçim Afişlerine (3)

Uyuşturucu sevkiyatı yapan motosikletli yakalandı Uyuşturucu sevkiyatı yapan motosikletli yakalandı

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesi siyasi arenalar epey hareketlendi. Daha önce de Manisa'da birçok partiden adayların da seçim raketleri, afişleri ve pankartları zarar görmüştü. Bu sefer saldırıların hedefi DEVA Partili Gökkaya oldu.

DEVA Partisi Manisa İl Başkanı Cansın Tunçdirek seçim raketlerine zarar veren ve toplayanlar için suç duyurusunda bulunacağını dile getirdi.

Bir Saldırı Da Deva Partisi Başkan Adayının Seçim Afişlerine (1)

DEVA Partisi Manisa İl Başkanı Cansın Tunçdirek konuya ilişkin yaptığı açıklamasında,

"Hedefimiz Demokratik seçimdir. Biz Deva Partisi olarak kavgasız bir seçim ortamı istediğimizi her ortamda dile getiriyoruz. Deva Partisi Yunusemre Belediye Başkan Adayımız Oktay Gökkaya'nın raketlerinin toplanması ve parçalanması kabul edilemez. Partimizin avukatları, iki mahallemizde raketlerin toplanması ve parçalanması nedeniyle suç duyurusunda bulunacak. Bu olaya karışan destekleyen ve gerçekleştiren kim varsa bu  kişilerin yakalanıp yargı önüne çıkarılmalarını bekliyoruz." ifadelerine yer verdi.

Halk sandıkta en güzel cevabını verecek

Tunçdirek son olarak,

"Deva Partisi olarak demokratik bir ortamda seçim çalışması yürütmek ve seçimlere katılmak istiyoruz. Raketlerimizin toplanmasına parçalanmasına  halkımızın sandıkta en güzel şekilde cevap vereceğine inancım tamdır. Takdiri halkımıza bırakıyorum. Bu saldırıyı yapanların ise en kısa sürede gerekli cezaları almaların istiyoruz." dedi.

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK