• DOLAR 32,35 %0.15
  • EURO 34,97 %0.36
  • ALTIN 2.398,94 %0.24
  • BİST100 10.248 %-0.86
  • BITCOIN 61.750 %-1.38
  • ETHERIUM 2.980 %-0.67
16°

Yunusemre Belediye Başkan Adayı Haberleri

Yunusemre Belediye Başkan Adayı haberleri ve güncel Yunusemre Belediye Başkan Adayı gelişmeleri, Yunusemre Belediye Başkan Adayı ile ilgili tüm video, Yunusemre Belediye Başkan Adayı fotoğrafları ve Yunusemre Belediye Başkan Adayı haberleri Manisa Meydan Gazetesi sitemizde


Yerel

Demokrat Parti Yunusemre Belediye Başkan Adayı Musa Çetinkaya, Yunusemre Belediyesi’ne bağlı YUNTAŞ tarafından yapılan evlerin, yandaşlara peşkeş çekildiğini iddia etti.

Yerel

Manisa’da Yeniden Refah Partisi Yunusemre Belediye Başkan Adaylığından son dakika istifa eden Mehmet Ali Avcul’a bir tepki de Faruk Durmaz’dan...

Yerel

Yunusemre Belediyesi Zabıta ekipleri, CHP Yunusemre Belediye Başkan Adayı Semih Balaban'ın şahsa ait bir evin balkonuna asılmış seçim pankartını indirdi.

Yerel

DEVA Partisi Yunusemre Belediye Başkan Adayı Oktay Gökkaya, seçildiği takdirde Yunusemre için yapacağı çalışmalardan bahsetti.

Yerel

CHP Yunusemre Belediye Başkan Adayı Semih Balaban bin araçla şehirde tur atarak halkı selamladı.

Yerel

2019 yılında Yunusemre'de Millet İttifakı Adayı olan Kürşat Mithat Özkan, CHP Yunusemre Belediye Başkan Adayı Semih Balaban'a destek vereceğini duyurdu.

Yerel

CHP Yunusemre Belediye Başkan Adayı Semih Balaban'ın Tevfikiye ve Malta Mahallelerinde yaptığı halk buluşması, mitinge dönüştü.

Yerel

CHP Yunusemre Belediye Başkan Adayı Semih Balaban'ın bugünkü seçim çalışması gündemi yoğun.

Asayiş

DEVA Partisi Yunusemre Belediye Başkan Adayı Oktay Gökkaya'nın Spil Mahallesi'ndeki seçim raketlerine saldırı gerçekleştirildi.

Yerel

CHP Yunusemre Belediye Başkan Adayı Semih Balaban, Yunusemre Belediyesi tabelasına Türkiye Cumhuriyeti ibaresini yazdırdı.

Yerel

CHP Yunusemre Belediye Başkan Adayı Semih Balaban, 7 Mart Perşembe günü proje tanıtımı ve Belediye Meclis Üyesi Aday tanıtım toplantısı...

Yerel

Yunusemre Belediye Başkan Adayı Mehmet Çerçi, Cumhur İttifakı Yunusemre Belediye Meclis Üyesi Adayları ile buluştu.