2 Haziran 2024 Pazar günü televizyon kanallarında hangi dizi, film ve programlar var? Kafası karışanlar için Pazar gününün TV yayın akışını hazırladık.

Eski sevgilisi başından vurdu! Sibel Can'ın keşfettiği Mutlu Kaya'nın son paylaşımı dikkat çekti Eski sevgilisi başından vurdu! Sibel Can'ın keşfettiği Mutlu Kaya'nın son paylaşımı dikkat çekti

2 Haziran Pazar günü TV’de neler var hepsini haberimizde bulabilirsiniz. Son tatil gününde televizyon kanallarında hangi dizi ve programlar var hepsini sizler için derledik.

Kanal D ekranlarında saat 12:45’te sizlerle buluşacak program Evrim Akın ile Pazar gezmesi programı olacak. Evrim Akın’ın programından hemen sonra saat 13:45’te Arda ile Omuz Omuza siz izleyicilerle Kanal D ekranlarında buluşacak. Saat 14:45’te ise Taş, Kağıt, Makas dizisi ekranlarınızda olacak. Saat 18:30’da canlı olarak yayımlanacak olan Kanal D Haber Hafta Sonu izleyicilere gündemde olup biteni aktaracak. Haber bülteninden hemen sonra ise Yalan dizisi tekrar bölümüyle kaçıranlar için Kanal D ekranlarında olacak.

Show TV’de saat 13:00’de Şener Şen klasiklerinden birisi olan Arabesk filmi sizlerle olacak. Film Şener’in köy ağasının kızına aşık olmasını konu ediyor. Filmden hemen sonra 15:15’te Bahar dizisi eski bölümü ile kaçıranlar için ekranda olacak. Saat 18:25’i gösterdiğinde ise ekranlarınıza Hafta Sonu Haber sizlerle olacak. Haber bülteninden hemen sonra ise saat 20:00’de bir Kemal Sunal filmi olan Atla Gel Şaban filmi Show TV ekranlarında sizlerle buluşacak.

Bugün saat 11:15’te NOW TV’de Ekonomi Arası programı sizlere ekonomi hakkında tavsiyeler vermek üzere 5 dakika süre ile ekranlarınızda olacak. Saat 11:20’de ise canlı olarak yayımlanan Merve Yıldırım ile Benden Söylemesi NOW TV ekranlarında olacak. Gündemi ve ekonomiyi takip etmeyi seviyorsanız Türkiye’deki ekonomik şartların konuşulduğu Merve Yıldırım ile Benden Söylemesi programı tam size göre. Saat 13:00’de ise Gaddar dizisi tekrar bölümü ile saat 13:00’de siz izleyicilerle buluşacak. 16:00’da ise Şahane Hayatım eski bölümüyle kaçıranlar için tekrar yayımlanacak. Akşam saat 19:00’da ise Gülbin Tosun ile NOW Ana Haber Hafta Sonu sizlerle olacak. Gündemde neler oluğ bittiğini öğrenmek istiyorsanız haber bülteni için güzel bir tercih olabilir. Akşam saat 20:00’de ise Kirli Sepeti dizisi alt yazılı olarak yayımlanacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ