Bugünkü TV yayın akışını sizler için haberimizde topladık. Özellikle en çok beklenen ve sevilen dizilerden Bahar dizisinde bu akşam sizleri neler bekliyor? 7 Mayıs Salı günü TV’deki tüm dizi, film ve programları tek bir haberde topladık. Tüm gün boyunca evde olacak olanlar ve akşam işten eve gelecek olanlar için tüm dizi, film ve programlar detaylı olarak haberimizde.

Kanal D’de 16.00’da Taş Kağıt Makas dizisinin eski bölümü yayımlanacak. 18.40’da ise Kanal D Ana Haber Bülteni Deniz Bayramoğlu sunuculuğunda gündemde neler var öğrenebilir ve sıcak haberlerin hepsini takip edebilirsiniz. Akşam saat 20.00’yi gösterdiğinde ise Maymunlar Cehennemi size unutulmaz bir film gecesi yaşatacak.

15 Mayıs 2024 Çarşamba TV Yayın Akışı 15 Mayıs 2024 Çarşamba TV Yayın Akışı

Show TV’de öğleden sonra saat 15.00’te canlı olarak yayımlanan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı hareketli ve heyecanlı bölümüyle sizlerle olacak. Saat 20.00’de merakla beklenilen bir Show TV dizisi Bahar ile ilgili herhangi bir fragman yayımlanmadı. Fragmanın yayımlanmamasından dolayı izleyicilerin tepkisi çığ gibi büyüyor. Bahar dizisinde yeni bölüm ekranlarda olacak mı izleyiciler arasında çok büyük bir merak konusu.

NOW TV’de 13.30’da Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim temizlik ve hamarat olanları ekran başına kilitleyecek.16.30’da ise Yabani alt yazılı olarak tekrar bölümüyle NOW TV ekranlarında olacak. Akşam saat 20.00’de NOW TV ekranlarında TV’de ilk kez yayımlanacak olan yönetmenliğini Gün Doğa Sarı’nın yaptığı Bizim Köylü filmi ekranlarda sizlerle buluşacak. Film izlemeyi sevenlere Bizim Köylü filmini tavsiye ederiz.

Star TV’de başrollerini Ata Demirer ve Ülkü Duru’nun üstlendiği Olanlar Oldu filmi bu akşam 20.00’de film izlemeyi sevenlerle buluşacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ