Çiftin lüks araçları da dahil tüm mal varlığını yediemine teslim edeceği konuşulurken, kırmızı Ferrari ile karakola gittiği anlar gündeme bomba gibi düştü.

Son Feci Bisiklet Manisa'ya geliyor Son Feci Bisiklet Manisa'ya geliyor

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın, Dilan Polat ve Engin Polat çifti ile yakınlarına ilişkin “suç örgütü kurmak ve yönetmek”, “suç örgütüne üye olmak”, “suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklamak” ve “Vergi Usül Kanunu’na muhalefet” olmak üzere 4 ayrı suçtan soruşturma yürüttüğü öğrenildi.

Polat çifitinin tüm varlığına el konulmuştu. Çiftin arabaları dahil her şeyi yediemene teslim edeceği gündemdeyken Dilan Polat’ın  kırmızı Ferrari ile Beykoz emniyetine gittiği anlar gündeme bomba gibi düştü.

‘Hepsinin sonu böyle olacak net!'

Bu görüntüleri gören ve sessiz kalmak istemeyen, herkesin Survivor’dan tanıdığı Nagihan Karadere ise çıkan bu görüntüler hakkında: ''Sayenizde kızlar vesile olmuş oldunuz. Millet bu zor zamanda yemeye ekmek bulamazken böyle görgüsüzlük dünyada görülmemiştir. Ayrıca tüm zincir güzellik merkezleri iyice araştırılsın hepsinin sonu böyle olacak net!'' diyerek tepki gösterdi.

[ilgili-haber=34044]