• DOLAR 32,21 %0.00
  • EURO 35,08 %0.18
  • ALTIN 2.535,66 %1.40
  • BİST100 %
  • BITCOIN 67.142 %-0.09
  • ETHERIUM 3.114 %0.12
23°

Survivor Haberleri

Survivor haberleri ve güncel Survivor gelişmeleri, Survivor ile ilgili tüm video, Survivor fotoğrafları ve Survivor haberleri Manisa Meydan Gazetesi sitemizde


Magazin

Survivor'ın en iddialı isimlerinden olan Nagihan Karadere yarışma sırasında sakatladı. Acun Ilıcalı, adada olamayan yarışmacı için açıklama yaptı.

Magazin

Survivor'un bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde adada sular yine durulmuyor.  Yunus Emre önce Berna sonrasında ise Hakan ile kavga ediyor. 

Magazin

Survivor Pınar ile gece karısı kavga eden ve gözündeki morlukla dikkat çeken Sema Aydemir diskalifiye oldu.

Magazin

Survivor'da geçtiğimiz hafta Hakan ile ettiği kavgalar gündeme gelen Ogeday yine adından söz ettirdi.

Magazin

Survivor yarışmasında kazandığı iki şampiyonlukla büyük bir hayran kitlesi elde eden Turabi Çamkıran, bir süredir sağlık problemleri yaşıyordu.

Magazin

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, 2021 yılında meslektaşı Seçil Gür ile olan ilişkisini sonlandırmış ve hayatına yeni bir sayfa açmıştı.

Magazin

TV8'in fenomen yarışması Survivor All Star'da kadın yarışmacılar arasında yaşanan tansiyonlu anlar sonrasında, Acun Ilıcalı olayın perde arkasını açıkladı.

Magazin

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star'da son bölümde tansiyon yine dorukta. Dün akşam yayınlanan bölümün ardından eski yarışmacı sosyal medya...

Magazin

TV8'in sevilen yarışma programı Survivor All Star 2024'ün bu akşam ekrana gelecek 27. bölümün fragmanı izleyicileri şaşırtacak bir gerilime sahne...

Magazin

Survivor All Star'da yarışma hız kesmeden devam ediyor. Reyting rekortmeni yarışmanın 26. bölüm fragmanı yayınlandı.

Magazin

Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın tüm mal varlıklarına el konulması sonrası çift ilk kez beraber görüldü.