Manisalı judocu Hira Kılkış, Türkiye şampiyonu oldu Manisalı judocu Hira Kılkış, Türkiye şampiyonu oldu

Süper Kupa maçında Fenerbahçe'nin aldığı skandal kararla, Süper Kupa Finali yarım kaldı. Fenerbahçe'nin Şanlıurfa'da oynanan Süper Kupa Final maçına U19 takımı ile  katılmasından dolayı Fenerbahçe tribünleri boş kaldı. Mauro İcardi'nin 52. saniyede bulduğu gol ile Galatasaray 1-0 öne geçti ve Fenerbahçe sahadan çekildi.

Şanlıurfa'da ki 11 Nisan Stadı'nda taraftar çoğunluğu Galatasaraya aitti. Belkide futbol tarihinin en kısa süren maçı olan Süper Kupa Finalinde Galatasaraylı oyuncular onları desteklemeye gelen taraftarlarını üzmedi. Galatasaray as takımı ile yedek takımı stada gelen taraftarlar için çift kale maç yapmaya başladılar.

Galatasaraylı oyuncuların onları desteklemeye gelen Şanlıurfalı taraftarlara yaptığı bu küçük jest sosyal medyada büyük taktir topladı.

Süper Kupanın kazananının TFF'nin belirleyeceği akşamda Galatasaraylı oyuncular Şanlıurfa'da çift kale maç yaptılar. Fenerbahçe'nin sahayı terketme kararı ise sosyal medyada "hem U19 takımının öz güveniyle oynadınız hem de Şanlıurfa'da ki taraftarlarınıza büyük saygısızlık yaptınız"  cümleleri ile gündem oldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ