Manisa'ya verdiği hizmetler, özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı Güray Karakaya’ya teşekkür eden Vali Enver Ünlü,

“Deprem, sel vb. gibi acil durumlar karşısında gösterdiğiniz üstün performansınız Manisa halkı için büyük bir güven kaynağı oldu. Özellikle 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrası hem ilimizden bölgeye gönderilen yardımlar ve ekipler hem de deprem bölgesine giderek orda arama kurtarma faaliyetleri ve çadır kentlerin kurulmasında canla başla yapmış olduğunuz fedakâr çalışmaları hepimiz takdirle karşıladık.

Sizlerin özverili çalışmaları sayesinde afetzedelere hızlı ve etkili bir şekilde yardımlarımız ulaştı. Bu çalışmalarınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum.” dedi.

Manisa'nın afetlere karşı hazırlık düzeyini artırma noktasında yapılan çalışmalarda da Karakaya’nın büyük emek verdiğini belirten Vali Ünlü, verdiği hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletip yeni görevinde başarılar diledi.

Karakaya, görevini layıkıyla yerine getirmenin gururunu yaşadığını belirterek, Manisa'da hizmet etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi, Vali Ünlü’ye çalışmalarda kendilerine sağladığı destek dolayısıyla teşekkür etti.
 

Kaynak: CANAN SÜRGİT