• DOLAR 32,38 %-0.18
  • EURO 34,76 %0.04
  • ALTIN 2.429,66 %-0.37
  • BİST100 9.961 %0.46
  • BITCOIN 62.550 %-2.1
  • ETHERIUM 3.168 %-3.94
25°

BAŞKAN Haberleri

BAŞKAN haberleri ve güncel BAŞKAN gelişmeleri, BAŞKAN ile ilgili tüm video, BAŞKAN fotoğrafları ve BAŞKAN haberleri Manisa Meydan Gazetesi sitemizde


Yerel

Perşembe günü itibariyle mazbatasını alarak görevi devralan Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Yunusemre Belediye çalışanlarıyla bayramlaştı.

Genel

31 Mart yerel seçimler yaklaşırken seçime dair ilginç detaylar ortaya çıkıyor. Buna bir örnekte Trabzon'dan geldi. Bir ilçeyi 150 yıldır...

Yerel

TARİŞ Üzüm Birliğinin yeni yönetim kurulu başkanı Ferhat Şen oldu.

Yerel

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’nin oluru, BBP Genel Merkezinin kararıyla Turgutlu’nun Belediye Başkan Adayı Yıldıray Karataş oldu.  

Yerel

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde çiçek dikim çalışmalarına Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu da minik öğrencilerle birlikte destek verdi.

Yerel

Sarıgöl Üzüm Üreticileri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri TARİŞ'in yeni Başkanı Ferhat Şen'i ziyaret etti.

Siyaset

Vatandaşlarla bir araya gelerek onları dinleyen, seçim çalışmalarındaki projelerine halkla beraber yön veren İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet...

Futbol

Beşiktaş Kulübü, gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurulda 35. başkanını seçiyor.

Yerel

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun öncülüğünde, eskiden belde niteliğinde olan büyük mahallelere 5 yılda hizmet yağdı.

Yerel

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde TARİŞ 19 Nolu Alaşehir Üzüm Tarım Satış Kooperatifinin 36 yıllık başkanı Ali Rıza Türker, bu sefer kazanamadı.

Asayiş

Zonguldak Kastamonular Derneği Başkanı Bahattin Şenol evinin bahçesinde çıktığı incir ağacından düşerek ağır yaralandı.

Resmi İlanlar