Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban perşembe günü itibariyle mazbatasını alarak görevi devraldı. Başkan koltuğuna oturduğu andan itibaren halk ile iç içe olan Semih Balaban Yunusemre Belediyesi çalışanlarıylada tektek ilgilendi. 

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban Şantiye Personelini Unutmadı (1)

Ramazan Bayramına sayılı günler kala Semih Balaban belediye çalışanlarıyla bayramlaşmaya devam ediyor. Yunusemre Belediye Şantiyesi’nde ki personelleri ziyaret eden Balaban personel ile bayramlaştı. Bayramlaşma ziyeretinde Başkan Balaban’a eşi Serap Balaban, Yunusemre Belediye Başkanvekili Ali Kuyumcu, Yunusemre Belediyesi Daire Müdürleri, Hak İş Konfederasyonu Hizmet İş Sendikası Manisa 1. Nolu Şube Başkanı Okan Polat eşlik etti.

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban Şantiye Personelini Unutmadı (4)

İşçilerle tek tek bayramlaşan ve sohbet eden Balaban bayramlaşma ziyaretinde küçük bir konuşma yaptı. Balaban yaptığı konuşmada hiç bir işçiye baskı yapmayacaklarını ve onların haklarını gözetecekleri vurgusu yaptı.

Balaban Yaptığı konuşmada:

Yıldırım, Bedensel engellileri özel günlerinde unutmadı Yıldırım, Bedensel engellileri özel günlerinde unutmadı

“Hangi partiye oy verirseniz verin hepiniz başımızın tacısınız. Bizim tek bir kriterimiz var, işimizi yapmak. Ve göreceksiniz, işinizi yapan herkes, her konuda rahat olsun. Biz hiçbir arkadaşımıza baskı yapmayacağız. Biz her zaman insanların inançlarına düşüncelerine sonuna kadar saygılıyız. Geçmiş belediye başkanımıza yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Sizler emeğinizle geçinen onurlu insanlarsınız. Ben de hayatım boyunca emeğimle geçindim.  Hep mücadele ettim ve sizlerin mücadelesini de çok takdir ediyorum. Bu konuda hep birlikte omuz omuza bu belediyeyi daha iyi yerlere getireceğiz. Bizim derdimiz Yunusemre’deki sorunları ortak akılla çözmek. İşçi sınıfı olmazsa üretim olmaz. İşçi sınıfı olmazsa hayat durur. Hepinizin emeğine yüreğine sağlık. Hepinizin başımızın üzerinde yeri var. Bizim tek derdimiz omuz omuza bu Yunusemre’yi en iyi yere getirmektir. Alın teriyle kazanılan her para helaldir” ifadelerini kullandı.  

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban Şantiye Personelini Unutmadı (5)

 İşçilere 1 Mayıs Sürprizi

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, 1 Mayıs'ta işçilere güzel birsürprizi olduğunu söyleyerek konuşmasına şöyle devam etti.

“Biz de bugüne kadar kendi belediyelerimizde her zaman anlaşma yapılan promosyonlar işçiye kalmıştır. Promosyonlar konusunda sözümüzün arkasındayız. Promosyonlar sizin hesabınıza yatar. Promosyonlar sizin hakkınızdır. 1 Mayıs işçi sınıfının bayramıdır. Yıllardır biz 1 Mayısların mücadelesini verdik. Biz de 1 Mayıs’ta sizlere güzel bir sürpriz yapacağız.” 
 

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban Şantiye Personelini Unutmadı (6)

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban Şantiye Personelini Unutmadı (2)

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban Şantiye Personelini Unutmadı (3)

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK