• DOLAR 32,34 %-0.07
  • EURO 34,88 %0.06
  • ALTIN 2.390,60 %-0.26
  • BİST100 10.277 %0.67
  • BITCOIN 63.950 %3.64
  • ETHERIUM 3.138 %2.18
15°

Doğalgaz Haberleri

doğalgaz haberleri ve güncel doğalgaz gelişmeleri, doğalgaz ile ilgili tüm video, doğalgaz fotoğrafları ve doğalgaz haberleri Manisa Meydan Gazetesi sitemizde


Ekonomi

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), mayıs itibarıyla mesken ve sanayi abonelerinin kullandığı gazın ve elektrik üretim amaçlı gazın...

Yerel

Soma Belediye Başkanı Sercan Okur, ilçedeki doğalgaz altyağı çalışmaları hakkında bilgi almak üzere yetkililerle bir araya geldi.

Asayiş

Kastamonu’nun Cide ilçesinde doğalgaz tüpleri taşıyan tırın dorsesinde yangın çıktı. Yangına itfaiye ekipleri müdahale etti.

Asayiş

Kayseri’nin Yahyalı ilçesinde müstakil bir evde doğalgaz patlaması sonucu yangın çıkarken, patlama sonrası alevler evi sardı.

Asayiş

Sultangazi’de yer altı doğalgaz hattında patlama meydana geldi. Olayda yaralanan olmadığı öğrenilirken, bir binanın balkonu hasar aldı.

Asayiş

Doğalgaz borusu patladı, sızan gaz cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Ekonomi

Mardin'de doğalgaz kullanımının artması, odun satışlarını olumsuz etkiledi.

Ekonomi

Resmi Gazete'de Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından hazırlanan Elektrik, Su ve Gaz Sayaçları Muayene Yönetmeliği yayımlandı.

Ekonomi

Kasım ayında aniden bastıran soğukların ardından vatandaşlar arasında ücretsiz doğalgaz kullanımı araştırılmaya ve sorgulanmaya başladı, peki doğalgaz bedava olacak mı?

Genel

Eleşkirt’te 30 yıllık doğalgaz hasreti son buldu. Düzenlen törende Ağrı Valisi Mustafa Koç, Eleşkirt Kaymakamı Murat Güneş, Eleşkirt Belediye Başkanı...

Ekonomi

BOTAŞ kasım itibarıyla elektrik üretim amaçlı gazın satış fiyatında sanayi kuruluşlarında ve mesken abonelerinin tarifesinde değişiklik yapılmadığını bildirdi.

Ekonomi

Rusya Devlet Başkanı Putin, Türkiye'de kurulması planlanan doğal gaz merkezine ilişkin, "Bu projeye Türk dostlarımız, biz ve Avrupa'da Rus kaynaklarını...