Soma Belediye Başkanı Sercan Okur, Aksa Doğalgaz yetkilileriyle toplantı gerçekleştirdi. İlçedeki doğalgaz çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Okur, bu sene Soma’da 19 km daha hat döşenmesi planladıklarını ifade etti.

“Yapılan yatırımları yakından takip ediyoruz”

İlçede doğalgaz altyapısının geliştirilmesi ve iyileştirilmesi için yapılan çalışmaları yakından takip edeceklerini vurgulayan Başkan Okur, son üç yılda ilçemize toplamda 124 km doğalgaz hattı döşendi ifade etti. Okur, yaptığı konuşmada şu ifadeler yer verdi:

Kırkağaç'ta icradan satılık zeytinlik Kırkağaç'ta icradan satılık zeytinlik

 “Manisa Aksa doğalgaz yetkililerimiz ile buluştuk. İlçemizdeki doğalgaz yatırımları hakkında bilgi alışverişi yaptık. Siz değerli hemşerilerimizin istek ve taleplerini kendilerine ilettik. Bu yıl 19 km daha hat döşenmesi planlanıyor. Belediye olarak, yapılan yatırımları yakından takip ediyoruz ve bu yatırımların ardından üst yapıyla ilgili gerekli düzenlemeleri yapacağız” 

Soma’da 2024 Yıl Içinde19 Km Daha Hat Döşenmesi Planlanıyor (2)

İlk çalışma 2020 yılında başladı

Soma’da doğalgaz altyapı çalışmaları, 2020 yılından bu yana düzenli bir şekilde sürdürülüyor. Edinilen bilgilere göre, son üç yılda toplamda 124 kilometrelik doğalgaz boru hattı döşenirken, bu yılı için ise 19 kilometrelik doğal gaz döşenmesi planlanıyor.
Öte yandan ilçede doğalgazın kullanımının artmasıyla birlikte, hem yerel ekonominin güçlenmesi hem de vatandaşların yaşam kalitesinin yükseltilmesi hedefleniyor. 

Soma’da 2024 Yıl Içinde19 Km Daha Hat Döşenmesi Planlanıyor (3)

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK